Asunnon myynti
Asunnon osto
Glik
Ota yhteyttä
Blogi

Maksuton arvio Match by Glik

Palvelumme rakennuttajille – uudiskohteiden markkinointi

Yli 20 vuoden kokemuksemme ja osaamisemme ansiosta olemme oikea kumppani uudisasuntojen kauppaan. Olemme tiiviisti mukana koko hankkeen ajan.

Saat luotettavaa markkinatietoa tontin hankinnasta ja asuntojen hinnoittelusta sekä kaikki tarvittavat palvelut pohjien suunnittelusta tehokkaaseen markkinointiin. Myös kohteen RS-asiat hoituvat meillä ammattitaidolla.

Ainutlaatuinen business-kumppanuus

Tarjoamme monipuolista apua uusien ja olemassa olevien kiinteistöalan hankkeiden kehittämiseen ja edistämiseen. Autamme löytämään ja kartoittamaan liiketoiminnan mahdollisuuksia, luomaan ja jalostamaan ideoita sekä ratkaisemaan käytännön haasteita. Pitkä kokemus ja alan liiketoimintaprosessien tuntemus edistävät ratkaisevasti yhteisten tavoitteiden saavuttamista.

Uudiskohteiden myynti, markkinointi ja visualisoinnit

Kauttamme saat kohteen brändi-identiteetistä lähtien kokonaisvaltaisen markkinoinnin sekä laadukkaat mediavalinnat. Toteutamme brändin mukaisen verkkosivuston sekä laadukkaat ja asianmukaiset myyntiesitteet. Suunnittelemme ja toteutamme tarvittaessa myös hankkeenne sosiaalisen median ennakkomarkkinoinnin.

Ennakkomarkkinointi, markkinointi ja kohteen näkyvyys ovat kaikki saatavissa palveluna kauttamme. Olemme suunnitelleet muun muassa työmaatauluja ja -esitteitä, sähköpostimarkkinointia ja suoramainontaa. Yhteistyöverkostomme kautta saat erilaisia visualisointikuvat ja -videot vaivattomasti.

Järjestämme lisäksi erilaiset myyntiesittelyt ja -tapahtumat vaikkapa tyylikkäässä toimitilassamme Keskustorilla tai Huoneistostudion tiloissa, jossa on mahdollisuus virtuaaliesittelyyn. Verkostomme kautta pystymme toteuttamaan lähes minkä tahansa toiveen.

Referenssimme uudiskohteista

Responsive image

Välke

Rakennuttaja: Jatke

Responsive image

Vuoreksen Brilliant

Rakennuttaja: Rakennusliike KM Lammi

Responsive image

Alppinotko

Rakennuttaja: Himos resort

Responsive image

Väinönkartano

Rakennuttaja: Lehto

Responsive image

Vatialankruunu

Rakennuttaja: Rakennuskartio

Responsive image

Golffarikunnas

Rakennuttaja: Himos resort

Ota yhteyttä

Aihe

Glik käsittelee tietojasi GLIK LKV:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

blog

Onkohan vielä liian aikaista puhua Korona-pandemian aiheuttamista muutoksista menneessä muodossa?

Lue lisää
blog

Asunnonostajat ovat poikkeustilanteessakin tosissaan liikenteessä

Lue lisää
blog

Sisustustrendit 2020

Lue lisää

© 2020 Kiinteistönvälitys Glik Oy LKV