Palvelumme rakennuttajalle - uudiskohteiden markkinointi

Ainutlaatuinen business-kumppanuus

Yli 20 vuoden kokemuksemme ja osaamisemme ansiosta olemme oikea kumppani uudisasuntojen kauppaan. Olemme tiiviisti mukana koko hankkeen ajan.

Saat luotettavaa markkinatietoa tontin hankinnasta ja asuntojen hinnoittelusta sekä kaikki tarvittavat palvelut pohjien suunnittelusta tehokkaaseen markkinointiin. Myös kohteen RS-asiat hoituvat meillä ammattitaidolla.

Tarjoamme monipuolista apua uusien ja olemassa olevien kiinteistöalan hankkeiden kehittämiseen ja edistämiseen. Autamme löytämään ja kartoittamaan liiketoiminnan mahdollisuuksia, luomaan ja jalostamaan ideoita sekä ratkaisemaan käytännön haasteita. Pitkä kokemus ja alan liiketoimintaprosessien tuntemus edistävät ratkaisevasti yhteisten tavoitteiden saavuttamista.

Uudiskohteiden myynti, markkinointi ja visualisoinnit

Kauttamme saat kohteen brändi-identiteetistä lähtien kokonaisvaltaisen markkinoinnin sekä laadukkaat mediavalinnat. Toteutamme brändin mukaisen verkkosivuston sekä laadukkaat ja asianmukaiset myyntiesitteet. Suunnittelemme ja toteutamme tarvittaessa myös hankkeenne sosiaalisen median ennakkomarkkinoinnin.

Ennakkomarkkinointi, markkinointi ja kohteen näkyvyys ovat kaikki saatavissa palveluna kauttamme. Olemme suunnitelleet muun muassa työmaatauluja ja -esitteitä, sähköpostimarkkinointia ja suoramainontaa. Yhteistyöverkostomme kautta saat erilaisia visualisointikuvat ja -videot vaivattomasti.

Järjestämme lisäksi erilaiset myyntiesittelyt ja -tapahtumat vaikkapa tyylikkäässä toimitilassamme Keskustorilla tai Huoneistostudion tiloissa, jossa on mahdollisuus virtuaaliesittelyyn. Verkostomme kautta pystymme toteuttamaan lähes minkä tahansa toiveen.

Referenssimme uudiskohteista

Responsive image

Mettistön Kruunu ja Loiste

Nikora Oy

Responsive image

Lumilinna - Ullakkorakentaminen

Aki Hyrkkönen Oy

Responsive image

Hämeenpuisto 16 - Ullakkorakentaminen

Aki Hyrkkönen Oy

Responsive image

Välke

Jatke

Responsive image

Vuoreksen Brilliant

Rakennusliike KM Lammi

Responsive image

Golffarikunnas

Himos resort

Ota yhteyttä

Aihe

Glik käsittelee tietojasi GLIK LKV:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Näin valitset hyvän välittäjän

Haussa hyvä kiinteistönvälittäjä? Näin valitset sopivan.

Lue lisää
Uudiskohteet asuntosijoittamisessa

Uudiskohteet asuntosijoittamisessa

Lue lisää
Asunnon myynti nopeasti ja tyylikkäästi Glikin tapaan

Asunnon myynti nopeasti ja tyylikkäästi Glikin tapaan

Lue lisää

© 2023 Kiinteistönvälitys Glik Oy LKV