Muuttopalvelu apunasi

06.03.2020


Koska Glik haluaa ennen kaikkea panostaa palvelunlaatuun ja asiakaskokemukseen, niin olemme solmineet yhteistyösopimuksen Pirkanmaan Pikakuljetuksen kanssa. Heidän avullaan muutto kohteesta toiseen sujuu ilman selkävaivoja ja seinätkin säästyvät kolhuilta.

Pirkanmaan Pikakuljetus Oy on noin 5 vuotta Tampereella toiminut muutto- ja kuljetusalan yritys. Yritys käyttää muutoilla pelkästään 36 kuution kokoisia kuorma-autoja. Pääsääntöisesti toiminta tapahtuu Pirkanmaalla, mutta tarvittaessa he toimittavat muuttoja joka puolelle Suomeen ja sieltä takaisin. ”Voimme hoitaa asiakkaallemme pelkästään tavaroiden kuljetuksen vanhalta asunnolta uudelle tai sitten voimme toteuttaa muuton avaimet käteen periaatteella eli pakata tavarat muuttolaatikoihin ja siirtää uudelle asunnolle ja purkaa sinne sekä viedä tavaroita kierrätykseen ja kaikkea siltä väliltä. Työporukkana olemme humoristinen, ammattimainen ja asiakaslähtöinen” he kertovat.


blog

  • Yli 98% asiakkaista suosittelee meitä. (Lähde: Muuttomaailma sekä asiakastyytyväisyyskyselyt 2016-2019)
  • Arvosteluiden perusteella kuulumme Muuttomaailman luotettavimpiin yrityksiin (Lähde: Muuttomaailma)
  • Kuulumme luotettava kumppani -ohjelmaan ja tietomme löytyvät tilaajavastuu.fi sivustolta
  • Toimintamme on vakuutettua ja tavaraliikenneluvat ovat kunnossa

Glikin asiakkaana saat tämän loistavan muuttopalvelun käyttöösi yhteistyöhintaan. Kysy lisää välittäjältäsi.

Ja kun muuttopalvelu on varattuna, niin kannattaa avata meidän muuttajan muistilista, niin muuttoprojektistasi ei pääse mikään tärkeä asia unohtumaan.


blog