Välittäjän kotona – Maarit Ritari

06.11.2019


Välittäjän kotona – blogisarjassa Glikin välittäjät kertovat itsestään, kiinteistönvälitysalasta ja siitä, millaista on työskennellä Glikillä. Seuraavana kysymyksiin on vastannut kiinteistönvälittäjä ja yrittäjä Maarit Ritari.


blog

Maarit on monelle tuttu kasvo tällä kylällä. Hänen hersyvä olemus ja alati iloinen ote työhönsä on jäänyt ihmisten mieleen ja näiden piirteiden uskommekin olevan salaisuus myös hänen menestyneeseen uraan kiinteistönvälittäjänä.

Maarit rakastaa koteja. Se on vaan niin yksinkertaista. Hän on nähnyt pitkän työuransa aikana monen monta käännekohtaa asuntomarkkinoilla, mutta mikään ei ole saanut häntä lannistumaan. Hän on halunnut kehittyä, kehittää muita ja uudistaa koko alaa pala palalta.

Tänä vuonna Maaritin upea ura on huomioitu myös Suomen kiinteistönvälittäjät ry:n toimesta, kun hänet valittiin Vuoden Välittäjä 2019 – finaaliin. Yhdistyksen kotisivuilla kerrotaan, että Vuoden Välittäjä-kilpailun välittäjät ovat korkeasti koulutettuja ja ovat sitoutuneet noudattamaan hyviä välitystapoja sekä moraalisia ja eettisiä arvoja. Ja näiden edellä mainittujen ominaisuuksien ja menestyksekkään vuoden ansiosta finalistit on valittu.

Vapaa-ajallaan Maarit kuitenkin heittää korkkarit sivuun ja rientää tyttärensä sekä koiriensa kanssa agility- ja näyttelyharrastusten pariin. Koirien lisäksi vapaa-aika kuluu esimerkiksi Pispalan portaita juosten ja kokkaillessa puolisonsa kanssa. Kokkaaminen ja leipominen ovatkin myös tämän monitoiminaisen mielipuuhaa.

Koska tämä välitystyö vie aimo annoksen ajasta, niin Maarit huomaakin usein haaveilevansa ihan vaan vapaa-ajasta perheen kesken. Perhe on tätä nykyä myös laajentunut pienten lastenlasten muodossa. Mummiksi Maaritia ei ehkä heti tunnistaisi, mutta siitäkin roolistaan hän nauttii aivan täysillä.


  • Töihin mennessäni
    Mietin aina tulevaa ja samalla edellistä päivää.

  • Vapaa-aikana
    Kaiken muun lisäksi harrastan myös lumilautailua.

  • Unelmakotini
    Viihtyisä ja tilava, johon mahtuu koko perhe. Perhe tekee kodista kodin.

Ota yhteyttä

Keskustori 7, 33100 Tampere
0503791121

Varaa soittoaika olevalla lomakkeella tai ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.


Valitse sinulle parhaiten sopiva päivä ja aika, jos haluat, että sinulle soitetaan tiettynä ajankohtana.Tietosuojaseloste

luottokelpoisuus
luottokelpoisuus
yhteistyökumppani
yhteistyökumppani
yhteistyökumppani
yhteistyökumppani

© 2018 Kiinteistönvälitys Glik Oy LKV

Välityspalkkio 4 % (sis. alv 24 % ) kohteen velattomasta kauppahinnasta, tai sopimuksen mukaan. Minimi palkkio 3000 €.

Evästeet     Tietosuojaseloste