Sisustustrendit 2020


Vaikka vuosi 2020 onkin jo kalenterin mukaan hyvässä vauhdissa, niin puuttuvan talven ja vallitsevan epävakauden takia, tuntuu siltä, että tämä alkuvuosi on mennyt jotenkin liian nopeasti ohi.

Yrittäkäämme kuitenkin selvitä hiihtovälineiden pölyttymisestä sekä ainaisesta pärskimisestä ja fiilistellä hetki esimerkiksi ihanilla sisustusjutuilla.

Tänä vuonna sisustustrendit sisältävät ainakin pyöreitä muotoja, luonnonmateriaaleja (puu, bambu, villa), kasveja ehkä myös ripauksen kirkkaita värejä.

Sisustusalan ammattilaiset kuvaavat beigen olevan nyt uusi harmaa. Beigen lisäksi trendiväreinä toimivat pehmeät sävyt ja muutenkin hieman boheemi ilme. Pehmeisiin sävyihin on helppo yhdistää jotain voimakkaampaa väriä mukaan, jolloin ilmeestä saakin hieman rosoisemman ja rohkeamman.

Maanläheisiin väreihin voi myös helposti yhdistää viherkasveja, jotka toimivatkin sekä ilman että ilmeen raikastajina. Vehkojen kaverina nähdään paljon myös erilaisia heiniä ja jossain povattiinkin, että pampaheinä saattaisikin olla 2020-vuoden trendikkäin tuote… kuka tietää?

Ehkä sisustuksessa nähdään myös paljon aistien varaan rakennettuja kokonaisuuksia. Nykyajan ollessa niin hektistä ja paikoitellen kaoottistakin, niin moni saattaa kaivata kodilta rauhaa, kaikella tavalla.

Sisustuksessa ja toki myös muissa esteettisissä asioissa on aina kausien trendejä, joita voi halutessaan noudattaa tai poimia sieltä omaan tyyliin muutamia yksityiskohtia. Tärkeitä varmaan jokaisen tyylin kohdalla on se, että se miellyttää omaa silmää ja että oma tyyli tuntuu omalta.

Alle on listattuna Suomelan julkaisemat trenditärpit.

Sisustustrendit 2020 – trenditietoisen top 8

  • Maanläheisyys
  • Vihersisustus
  • Aistiystävällisyys
  • Ekologisuus
  • Pyöreät muodot ja kaarevat linjat
  • Rentous, kerroksellisuus
  • Rohkeus, oma persoonallinen tyyli
  • Aidot ja ajattomat materiaalit

Lähde: Suomela www-sivut


blog

Kuva: Aaltophotography


blog

Kuva: Aaltophotography


blog

Kuva: Aaltophotography


blog

Kuva: Twenty20 www-sivut

© 2023 Kiinteistönvälitys Glik Oy LKV