Hyvä startti

21.02.2018


Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton helmikuussa julkaisemassa tiedotteessa kerrottiin asuntokaupan vilkkaasta alkuvuodesta. Tammikuussa käyttettyjen asuntojen kauppoja tehtiin välitysliikkeiden kautta yli 4000 ja se on n. 4,5% enemmän kuin viime vuonna vastaavana aikana. Hienoa.

Suurissa kaupungeissa kerrostaloasuntojen hinnat nousivat ja isompien kohteiden myyntiajat jopa lyhenivät.


blog

Startti vaikuttaa siis varsin hyvältä ja nyt kevätauringon loistaessa tahdin ei pitäisi ainakaan hidastua.

Koska tässä tapauksessa historia puhuu puolestaan, niin arvaamme että monen mielessä nämä asuntoasiat ovat tällä hetkellä. Vaikkei tilanne olisi vielä ihan konkreeettinen, niin ajatusten vaihto ammattilaisen kanssa voisi olla hyvästä, koska siten ajatukset ja haaveet saavat myös faktaa tuekseen. Eli jos myyntiajatukset ovat edes käväisseet mielessäsi, niin kutsu meidät kylään maksuttomalle arviokäynnille.

Kerromme alueen markkinoista, hinnoista ja tottakai meidän kokonaisvaltaisesta palvelusta. Ota yhteyttä toimistoomme tai suoraan välittäjään ja sovi tapaaminen.


blog

Teemme jatkuvasti töitä, että osaisimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin ja haluamme aina tuottaa asiakaskokemuksen joka on vailla vertaa. Haluaisimme siis kuulla, että mitkä asiat vaikuttavat välittäjän valintaan? Mikä on tärkein kriteeri tai millä perusteella olet tehnyt päätöksesi?

Ihanaa kevättä ja kuulemisiin!