Onnistuneen asuntokaupan resepti


Jokaisen täydellisen leivonnaisen taustalla on huolella hiottu ja mietitty resepti, jota noudattamalla todennäköisesti aina onnistut. Parhaimmat reseptit ovat pitkän harjoittelun tulosta ja koostuu laadukkaimmista raaka-aineista. Onnistunut resepti voi olla monen leipojan yhteinen salaisuus – ja tästä syystä me uskomme reseptin tärkeyteen myös onnistuneessa asuntokaupassa.


blog

Aloitetaan jauhoista!

Jauhot ovat leivonnaisten perusraaka-aine, ilman niitä on lähes mahdoton onnistua. Asuntokaupan jauhot ovat sinun unelmasi ynnättynä tarpeisiisi ja lopulta budjettiisi. Laadukkailla ja valmiiksi hankituilla jauhoilla voit aloittaa onnistuneen lopputuloksen valmistelun. Mieti siis ennakkoon mitä juuri sinä haluat ja tarvitset uudelta kodilta tai vaihtoehtoisesti vanhan asuntosi myyjältä. Ja muista tarkistaa pankilta mahdollisuutesi toteuttaa omat haaveesi. Mikäli sinulla ei ole sopivaa pankkiyhteyttä, kysy apua välittäjältäsi.

Sitten vaahdotetaan kananmunat ja sokeri

Taikinan kohdalla kananmuna on se ainesosa, joka pitää sen koossa ja asuntokaupassa asiantuntevalla välittäjällä on juuri tämä rooli. Asuntokauppa sisältää muun muassa paljon lainsäädäntöä, jonka ammattitaitoinen kiinteistövälittäjä tuntee. Hyvä välittäjä tukee sinua prosessissa, ja selvittää huolellisesti päätöksentekoon vaikuttavat seikat. Glikin välittäjät auttavat sinua aina, niin myynnissä kuin ostamisessa. Ja sokerihan tekee kaikesta aina parempaa, joten tässä tapauksessa makeuttajana toimi luottamus. Kun luonteva ja luotettava suhde rakentuu asiakkaan ja kiinteistövälittäjän välille, voi asiakas huokaista ja maistaa jo taikinan olevan onnistunut. Tästä tulee varmasti hyvä lopputulos!

Leivinjauhetta kohotukseen

Leipomisen kriittisen tärkeä vaihe on kohotus, jottei lopputulos ole mitäänsanomaton pannukakku. Perusvahvaa leivonnaista on paljon tarjolla, mutta sen parhaan reseptin tunnistaa poikkeuksellisesta laadusta. Glikin välittäjät ovat kokeneita ammattilaisia, joilla on korkea ymmärrys kaupankäynnistä ja sen osapuolten tavoitteista ja toimintamalleista. Hyödyntämällä välittäjäsi osaamista, voit päästä odotettua kuohkeampaan lopputulokseen. Kuten parhaissa resepteissäkin, jaettu onnistumisen salaisuus on useamman ilo ja onni. 

Uunin lämpöön

Asunnonvaihtoprosessi alkaa, kun yllä mainitut ainekset ovat sekoitettu yhteen ja taikina on onnistunut. Sitten paistoon, valmis lopputulos on jo lähellä! Kun asunnonvaihtoa edistävät toimenpiteet on suoritettu, on Glik-välittäjä valmiina toimeen. Käytämme kotisi myynnissä sekä uuden etsimisessä moderneja työkaluja ja erottuvaa markkinointia.

Uunista ulos ja kuorrutus päälle!

Mahtavaa! Hyväksytty tarjous ja onnistunut asuntokauppa ovat ehdottomasti kermavaahdon ja kirsikoiden arvoisia asioita.  Nyt on aika nauttia onnistuneesta lopputuloksesta, sillä hyvä yhteistyö ja hiottu resepti toimivat! Keskimääräinen myyntiaika kohteillamme on vain 40 vuorokautta, joten todennäköisesti kauaa sinun ei tarvitse odotella, että saat maistaa onnistunutta lopputulosta.

Kohotus on myös asuntokaupan kohdalla oikeanlaista markkinointia sekä taitoa luoda toimiva myyntisuunnitelma. Ammattitaitoinen välittäjä hinnoittelee kotisi oikein ja panostaa kotisi markkinointimateriaaliin. Glikin toimesta saat aina stailatut sekä ennen kaikkea rehelliset valokuvat myymästäsi kohteesta. Ja jos olet ostaja, voit luottaa siihen, että kuvassa näkyvä harmaa lattia on myös paikan päällä harmaa.

Tilaa myyntisuunnitelma
blog

© 2023 Kiinteistönvälitys Glik Oy LKV