Kaikkea kivaa kotona!


Aika monella meistä on tällä hetkellä aiempaa enemmän aikaa kotoiluun, kun esimerkiksi lapsia ei kuskata harrastuksiin, kyläilyt kavereiden luokse ei ole mahdollisia ja kaikki muukin on peruttu. Osaa tämä kotona vietetty aika saattaa jo ahdistaa, mutta tästä kannattaa silti myös yrittää nauttia.

Muistatko sen ajan, kun toivoit, että kalenteri olisi tyhjempi, jotta ehtisit siivota varaston tai pyyhkiä keittiön kaappien päältä rasvapölyt. Anna rätin heilua nyt! Muistatko, kun mietit, että paperipinot täytyisi perata, mutta iltaisin tekee mieli vain lepäillä eikä viikonloppuja halua käyttää sellaiseen. Tee se nyt! Muistatko ne lahjoiksi saamasi kirjat, ne siellä hyllyssä, pölyn peitossa.. muista ne nyt!

Nyt on paras mahdollinen hetki antaa aivojen levätä, tekemällä pientä siivoilua kaikessa rauhassa, lukemalla kirjaa tai vaikka opettelemalla päällä seisontaa.

Monet tahot ovat innovoineet monia erilaisia asioita, joilla saat aikaasi kulumaan paremmin, jos siis meinaa oikeasti tulla tylsää.

Listasimme alle muutamia juttuja:

Ja nythän ehkä ehtisi ottaa myös päiväunia tai vaikka naputella irtonaiset listat takaisin kiinni. Tottahan ikkunatkin voisi jo pesät ja rännit putsata.

Vaikka totaalisen kriisin keskellä elämmekin, niin säät ovat kyllä meitä viime aikoina suosineet ja siitäkin kannattaa ottaa ilo irti. Lähde metsäretkelle ja ime sieltä energiaa, vaikka halaamalla puuta. Metsässä oleilun on sanottu laskevan verenpainetta ja rauhoittavan muutenkin mieltä, joten nyt jos koskaan se mahdollisuus kannattaa hyödyntää.

Muista myös käyttää mahdollisuutesi soittaa videopuheluita perheelle, ystäville ja tuttaville.

Myös meille voi soittaa videopuheluita ja voimme vaikka esitellä sinua kiinnostavaa asuntoa sen avulla. Nyt annetaan luovuuden kukkia. Järjestämme myös edelleen yksityisnäyttöjä sopimuksen mukaan, mutta noudatamme viranomaisten ohjeita kaikissa toimissamme.

Muistetaan pysyä positiivisina ja tukea toisiamme!


blog

© 2023 Kiinteistönvälitys Glik Oy LKV