Oman kodin myynti


Päätös laittaa koti myyntiin on yksi isoimpia päätöksiä, joita kohtaamme elämämme aikana. Kotiin saattaa olla vahva tunneside, taloudellisen siteen lisäksi. Koti saattaa myös pitää sisällään muistoja, joita haluaa vaalia lopun elämän. Oman kotinsa myyntiä kannattaa siis miettiä huolella.

Asunnon myyntiin liittyy monta eri osa-aluetta. Kotinsa voi myydä itse tai välittäjän kautta. Laillistettu kiinteistönvälittäjä tuntee Hyvän välitystavan ja on sitoutunut toimimaan sen mukaan. Hän varmistaa, että kaupan lainalaisuudet tulee täytettyä, lisäksi välittäjä tuntee markkinat ja handlaa kohteiden markkinoinnin. Välitysliikkeillä on myös käytössä monta eri kanavaa joissa koteja markkinoidaan, sekä hinnoitteluun liittyen yksityiskohtainen hintaseurantapalvelu. Tilastojen mukaan me Glikissä olemmekin onnistuneet kohteiden hinta-arvioissa 96% tarkkuudella.

Glikin palvelukonseptin jokainen yksityiskohta mietitään tarkkaan. Tämä pitää sisällään välitystapahtuman koko ketjun: kommunikointi asiakkaan kanssa, nykyaikaiset työkalut, laadukkaat markkinointimateriaalit ja valokuvat, videot, ilmoitukset sekä stailauksen ja kalustuksen tarvittaessa. Hyvä konsepti nostaa asunnon hintaa ja lyhentää myyntiaikaa.


blog

Glikissä me välittäjät teemme kaikkemme, että asuntokauppasi sujuu nopeasti, turvallisesti ja tuloksellisesti. Rakennamme myyntisuunnitelman aina sinun tarpeesi huomioon ottaen.

Palvelumme ei ole pelkästään tehokasta myyntityötä vaan olemme käytettävissäsi myös uuden kodin hankinnassa. Annamme siis konsultaatiota sopivan kohteen löydyttyä esim. hinnasta ja alueesta sekä tarjoukseen liittyvistä ehdoista. Voit luottaa siihen, että olemme tukenasi aina kaupantekohetkeen saakka ja sen jälkeenkin.


blog

Glik Tarjouskauppa on yksi vaihtoehto asunnon myymiseen. Tarjouskauppa on kauppatapa, jossa tarjoukset tehdään lähtöhinnasta ylöspäin. Näin asuntosi hinnaksi muodostuu sen todellinen markkinahinta. Myyjänä sinun ei siis tarvitse arvailla, olisiko kodistasi saanut enemmän eikä ostajan miettiä, että tuliko tarjottua liikaa tai liian vähän. Tässä myyntitavassa välittäjä arvioi kotisi hinnan samalla tavalla kuin perinteisessäkin tyylissä. Yhdessä päätätte sitten lähtö- ja tavoitehinnan. Lue lisää tarjouskaupan yksityiskohdista http://glik.fi/tarjouskauppa.

Kohteiden markkinoinnissa ehkä tärkeimmässä roolissa ovat kuitenkin kuvat. Meidän kohteemme kuvaa alan ammattilainen, joka on kerryttänyt kokemusta asunto- ja sisustuskuvista jo vuosien ajan. Kun valokuvaajamme Outi on tulossa kotiisi, annamme sinulle hyviä vinkkejä, joiden avulla kuvista tulee myyviä ja selkeitä. Esimerkiksi, on hyvä poistaa pöytätasoilta ylimääräiset tavarat ja pyyhkiä kaikilta pinnoilta pölyt ja roskat. Myös sisustustyynyt ja viltit on hyvä kaivaa esiin, niin kuvaaja voi samalla somistaa näkemyksensä mukaan. Kuvaajalla itselläänkin on stailausta varten rekvisiittaa, joiden avulla voidaan viimeistellä kuvat. Myös kohteiden kalustaminen onnistuu kauttamme.


blog

Kun kuvat on otettu ja käsitelty, välittäjä laatii kohteesta esittelytekstin ja julkaisee myynti-ilmoituksen. Kotisi ilmoitus tavoittaa mm. Etuovi.com -sivuston ja sosiaalisen median kautta tuhansia silmäpareja heti ensimmäisten päivien aikana.

Meidän myyntiesitteet ovat näyttäviä, erilaisia ja niiden sisältöön on myös myyjällä mahdollisuus osallistua kirjoittamalla sinne ”tarinan meidän kodista”. Jutun, joka kertoo kohteesta vielä vähän enemmän.

Erilaisuutemme ja vahva markkinointimme tukee työtämme. Keskimääräinen myyntiaikamme onkin vain 40 vuorokautta.

Myyntiä voi tehdä monella eri tavalla, me teemme sen omalla tyylillämme ja olemme ylpeitä tavasta jolla toimimme. Emmekä ole ainoita, koska huimat 93% asiakkaistamme suosittelee meitä.


blog

Jokainen meistä vastaa mielellään lisäkysymyksiin, joten mikäli asunnon osto tai myynti on mielessä, niin tartu luuriin. Me kyllä autamme.

© 2023 Kiinteistönvälitys Glik Oy LKV