Näin se tehdään! Asunnon myynti nopeasti ja tyylikkäästi Glikin tapaan.


Kun asunnon vaihtaminen tulee ajankohtaiseksi, on vanhan kodin myymisen kanssa usein enemmän kuin vähemmän hoppu. Silloin avuksi kannattaa valita ammattilaiset, joilla on mitattuja tuloksia sujuvasta myynnistä ja erinomaisesta asiakaspalvelusta. Tässä poimittuna muutama tärkeä luku, joita mittaamme Glikissä säännöllisesti:

  • 25 % keskimääräistä nopeammat myyntiajat.
  • 97 % onnistuminen hinta-arvioissa.
  • 95 % toimeksiannoistamme johtaa kauppoihin.
  • 94 % asiakkaistamme suosittelee.

Miksi Glikin myynti toimii?

Meillä työskentelee alan huippuammattilaisia, jotka kehittävät osaamistaan jatkuvasti. He ovat myös suomen onnellisimpia välittäjiä. Pidämme henkilökunnastamme hyvää huolta, mikä on lujan ammattitaidon lisäksi merkittävä syy loistaviin tuloksiimme. Kehitämme jatkuvasti myös mittareitamme sekä sähköisiä työkaluja, kuten hintalaskuria ja Match by Glik -palvelua.

Lisäksi olemme luoneet tehokkaan ja tyylikkään työkalupakin, joka sisältää muun muassa somistuksen sekä sisustus- ja arkkitehtuurikuvaukseen erikoistuneen valokuvaajan kuvat, näyttävän esitteen, modernit markkinointikanavat ja kätevät sähköiset palvelut. Lue oppaastamme lisää monipuolisista palveluistamme, jotka räätälöidään tarpeesi mukaan.

Tee paras päätös

Kun valitset asuntosi myyjäksi Glikin, säästät aikaa, hermoja ja lopulta myös rahaa. Teemme töitä ammattitaidolla ja suurella sydämellä parhaan asiakaskokemuksen takaamiseksi. Meidän kanssamme on aina kiva asioida. Sen lisäksi myymme asunnot tutkitusti keskimääräistä lyhyemmässä ajassa, parhaaseen mahdolliseen kauppahintaan. Täällä on jo hihat kääritty, sano vain hep!


Tilaa Opas onnellisiin asuntokauppoihin
Tilaa maksuton arvio
Match by Glik yhdistää kotien ostajat ja myyjät modernilla tavalla

Match by Glik yhdistää kotien ostajat ja myyjät modernilla tavalla

Lue lisää
Tarjouskauppa – top 3 eniten kysyttyä

Tarjouskauppa – top 3 eniten kysyttyä

Lue lisää
Digitaalinen asuntokauppa on turvallinen ja helpottaa arkea

Digitaalinen asuntokauppa on turvallinen ja helpottaa arkea

Lue lisää

© 2023 Kiinteistönvälitys Glik Oy LKV