Asunnonostajat ovat poikkeustilanteessakin tosissaan liikenteessä


Etuovi.com julkaisi tällä viikolla tähän poikkeustilanteeseen liittyviä ajankohtaistietoja asuntomarkkinoista.

Julkaisun mukaan sekä Etuovi.comin että Vuokraovi.comin käyttäjämäärät olivat nousseet viime viikolla. Pääsiäinenkään ei siis tänä vuonna näkynyt sivustojen kävijämäärissä, kuten se aiempina vuosina on tehnyt.

  • Etuovi.com ja Vuokraovi.com palveluissa vieraili viikolla 15 yhteensä 1,3 miljoonaa käyttäjää. Se oli 1 % enemmän kuin edellisellä viikolla ja 7 % enemmän kuin viime vuonna vastaavalla viikolla.

  • Etuovi.comissa vieraili viime viikolla lähes 1,1 miljoonaa käyttäjää, joka oli 3 % enemmän kuin edellisellä viikolla ja 5 % enemmän kuin viime vuonna. Jos vertailuajankohdaksi otetaan viime vuoden pääsiäisviikko (vk 16/2019) oli kävijämäärissä kasvua jopa 12 %.

  • Yhteydenottojen määrä kasvoi edelliseen viikkoon nähden huikeasti 25 %.

Lähde: Etuovi.com Mediatiedote

Voidaan siis ajatella, että lisääntynyt "kotoilu" saattaa aiheuttaa monenlaisia kotiin ja asumiseen liittyviä ajatuksia. Jos siis tuntuu siltä, että ikkunoista siintävä maisema voisi jo vaihtua, niin ainakin näkyvyyttä suositulla asuntojen vuokraus- ja myyntisivustolla on tarjolla. Ja me autamme mielellämme muissakin kuin näkyvyyteen liittyvissä asioissa.

Me toimimme poikkeustilanteessakin modernien työkalujen avulla, kysy meiltä mahdollisuuksista esimerkiksi LIVE Etäesittelyyn.


blog

© 2023 Kiinteistönvälitys Glik Oy LKV