Atriumpihan tunnelmaa, valoisia suuria tiloja tai oma uima-allas – 1960-luvun helmet täytyy nähdä itse!Glik blogi

Onko asunnon vaihtaminen sinulle ajankohtaista? Kaipaisitko kenties tilaa perheellesi ja omaa rauhaa pihallasi? Paljon oleskelutilaa ja mielellään hiljaisia nurkkauksia perheenjäsenille, jotta viikonlopun koittaessa toiset voisivat mennä ajoissa nukkumaan ja toiset jäädä katsomaan rauhassa leffaa?

Glik blogi

Meillä Glikillä on sinulle oiva ratkaisu – oletko tutustunut aiemmin 1960-luvun rakentamiseen ja asuntoihin? Tuolloin oli arkkitehtuurissa valloillaan muun muassa L-muotoon rakentaminen sekä isot ikkunat. Se takaa tuon ajan asuntoihin rauhallisen pihan ilman naapurien katseita ja parista kohteestamme löydät myös upean atriumin. Aikakaudella korostettiin virtaviivaista ja pelkistettyä arkkitehtuuria ja yksi 1960-luvun kotien parhaista piirteistä ovat suuret ikkunat. Avariin tiloihin pääsee virtaamaan valoa suurista ikkunoista, joka tuo osaltaan mukanaan tilan tuntua. Asunnot ovat upeasti upotettu luontoon ja pihasta saatu kaikki irti, joten 1960-luvun koti on unelmapaikka puutarhassa viihtyvälle! Suurista ikkunoista näkee vuodenaikojen vaihtelut ja saa syödä päivällistä maisemataulua ikkunasta katsellen!

Glik blogi

1960-70-luvun taitteiden kodeissa oli tyylisuuntana jättää tilaa isollekin porukalle tilaa syödä päivällistä ja seurustella vieraiden kanssa. Tuolloin oli tapana rakentaa uima-allas kotiin sekä tehdä yhden ison kylpyhuoneen sijaan useita erillisiä wc-tiloja tai kylpyhuoneita – eikö olekin aivan paras ratkaisu, kun perheessä alkaa olla nuorisoa ja omia kylpyhuoneita kaivataan. Kurkkaa upeat 1960-luvun kohteemme, niissä on paljon oleskelutilaa, yhdestä löytyy uima-allas ja toisessa entinen allasosasto on muutettu leffateatteriksi. Asunnot ovat väljiä tiloiltaan ja samalla hyvin valoisia kiitos isojen ikkunoiden. Kaikki ovat läpikäyneet remontteja, joten näillä kohteilla on tarjota sinulle huoletonta asumista.

Partolantie 4-6, Pirkkala

Kohde: Partolantie 4-6, Pirkkala

Spårentie 3, Pirkkala

Kohde: Spårentie 3, Pirkkala

Yli-huikkaantie 2, Tampere

Kohde: Yli-huikkaantie 2, Tampere

Likolammenkatu 6, Tampere

Kohde: Likolammenkatu 6, Tampere

Me Glikillä haluamme välittää sinulle juuri sen asunnon, joka on oivallinen tähän elämäntilanteeseesi. Uskomme, että näistä herkullisista 1960-luvun kodeista löydät perheellesi juuri sopivan. Kaikki ovat lähellä palveluita, mutta samalla omassa rauhassa. Sytytä takkatuli pihalle syksyn pimeinä iltoina ja nautiskele perheen kanssa yhdessä päivällistä tai löydä uudesta kodistasi oma rauhallinen nurkkauksesi. Nämä kodit toteuttavat kaikkien perheenjäsenten toiveet.

Tervetuloa katsomaan ja kuulemaan lisää kohteistamme, etsitään se juuri teidän perheelle paras koti!

Tilaa tästä ilmainen myyntisuunnitelma asunnostasi

Tyyliä sisustukseen järkevällä budjetilla

Tyyliä sisustukseen järkevällä budjetilla

Lue lisää
Asunnon stailaus on tärkeä osa myyntiä

Asunnon stailaus on tärkeä osa myyntiä

Lue lisää
Blogisarja: Kylppäreitä ja wc-tiloja vol. 1

Blogisarja: Kylppäreitä ja wc-tiloja vol. 1

Lue lisää

© 2023 Kiinteistönvälitys Glik Oy LKV