Asunnon myynti
Asunnon osto
Kohteet
Rakennuttajalle
Invest by Glik
Yritys
Välittäjät
Blogi

Maksuton arvio Match by Glik

Elizaveta Lukkarila rakastaa valoa ja tilan tuntua

Välittäjän kotona -sarja

Nimi
Elizaveta Lukkarila

Asuu
Linnainmaa, Tampere

Asunto
Saunallinen kerrostalokaksio, aamuaurinko parvekkeella

Kielitaito
suomi, venäjä, englanti, ruotsi

Erityisosaaminen
Rahoitusalan tuntemus

Asiakkaalta saatu kiitos
Määrätietoinen ja sydämellinen välittäjä

Rakastaa työssään
Asiakaskohtaamisia ja uusia haasteita

Oma unelmakoti
Hirsirakenteinen omakotitalo maaseutumaisesta miljööstä

Pidän moderneista kodeista, joissa on mukana persoonallista twistiä. Arvostan rohkeaa värien käyttöä ja omannäköistä kodin sisustamista. Näitä teemoja haluan näkyvän myös omassa asunnossani.

Mutta ennen kaikkea kodin pitää olla sellainen, johon on aina kiva tulla.

Minä ja puolisoni asumme tällä hetkellä Linnainmaalla, Tampereella. Muutin kaupunkiin muutama vuosi sitten ja olen kotiutunut nopeasti. Tampere on lämminhenkinen ja viihtyisä paikka asua. Parasta asuinalueessani on luonnon läheisyys, sillä voin pinkaista kahden koirani kanssa läheisiin metsiin muutamissa minuuteissa.

Upeinta asunnossamme on valo, joka tulee esiin erityisesti kesäkuukausina. Parveke on silloin kovassa käytössä. Kun aamuaurinko osuu varpaisiin, kirmaan äkkiä parvekkeelle juomaan päivän ensimmäistä kahvikupposta samalla, kun vastaan asiakkailta tulleisiin yhteydenottoihin.

Asuntomme täyttää tarpeemme tällä hetkellä, mutta kyllä minä hieman sivusilmällä vilkuilen muitakin vaihtoehtoja. Tässä työssä se on lähes väistämätöntä. Uuden kodin löydyttyä nykyinen koti jatkaa sijoituskohteena.

Vaikka neliöitä ei ole nyt hukattavaksi asti, pohjaratkaisu on toimiva. Sanon asiakkaillenikin, että kun huonejärjestys on hyvä, kokonaisneliöiden tarve pienenee.

Minulla on luontainen kyky kuunnella ihmisiä ja olen aidosti kiinnostunut heistä ja heidän kodeistaan. Kiinteistönvälittäjälle se on hyvä piirre, sillä minun täytyy tietää asiakkaan toiveet ja kriteerit, jotta voin auttaa heidän unelmakotinsa löytymisessä. Saan valtavasti energiaa asiakkaiden tapaamisesta ja se onkin paras piirre työssäni. Lähes poikkeuksetta asuntoesittelyissä ja -kaupoilla on hyvä flow ja tämä fiilis tarttuu molemmin puolin.

Lempipaikka kotonani on sohva, jossa istuen teen sekä töitä että rauhoitun – monesti koiratkin tulevat viereeni makoilemaan.

Yhdessä oleminen onkin minulle tärkeää. Haaveilen, että seuraavassa kodissani olisi suuri seurustelutila, jossa voi järjestää perheelle ja läheisille illanistujaisia. Ehkä voisin tarjota silloin juotavaa mummolta perimästäni teeastiastosta. Se on kotoisin Siperiasta ja kulkee mukanani muutosta toiseen.

Elizaveta Lukkarila rakastaa valoa Elizaveta Lukkarila rakastaa valoa Elizaveta Lukkarila rakastaa valoa Elizaveta Lukkarila rakastaa valoa Elizaveta Lukkarila rakastaa valoa Elizaveta Lukkarila rakastaa valoa Elizaveta Lukkarila rakastaa valoa

Elizavetan vinkki asunnon ostajalle

Varmista lainalupaus pankiltasi ennen kuin alat etsiä asuntoa. Sitten voit rauhassa etsiä sopivaa kotia ja tehdä ostotarjouksen sinua kiinnostavasta kodista. Etenkin hyväkuntoisista asunnoista loistavalla sijainnilla on usein todella suuri kysyntä, jolloin houkuttelevasta kohteesta kilpailee useampi asiakas.

Ota Elizavetaan yhteyttä

© 2021 Kiinteistönvälitys Glik Oy LKV