Hillside - Upea ekologinen rivitalo Vuorentaustaan vuoden 2022 alussa


Ylöjärven Vuorentausta on aivan Tampereen rajalla sijaitseva asuinalue, jonka kyljessä maisemasta nousee hienot ulkoilumahdollisuudet tarjoava Teivaalanharju. Asunto-osakeyhtiö Hillside on tyylikäs kuuden asunnon rivitalokokonaisuus, joka rakentuu rauhalliselle paikalle olemassa olevan rakennuskannan ja puistoalueen väliin.

Moderni skandinaavinen suunnittelu

Hillsiden rakentajana toimii Nikora Oy, joka on tunnettu laadukkaasta ja luotettavasta rakentamisestaan sekä tyylikkäästä skandinaavisesta arkkitehtuurista. Hillsiden julkisivun linjakas ja moderni ilme syntyy pintarappauksen, isojen ikkunapintojen, kevyen kattorakenteen ja jykevien tammiviiluovien yhdistelmästä. Myös ulkovalaistukseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Perinteisestä rivitalomallista poiketen keskimmäiset asunnot on sijoitettu niin, että ne rikkovat suoraa rivistöä luoden sekä modernia ilmettä että yksityisyyttä. Autokatos ja istutukset antavat suojaa asuntojen etupihalle. Tilavan pihan ansiosta asuntojen eteen on helppo kurvata matkalaukkujen tai kauppakassien kanssa.

Kaikki asunnot on suunniteltu yhteen kerrokseen väljästi, jotta ne vastaavat monenlaisiin modernin asumisen tarpeisiin ja toiveisiin. Väljyyden ansiosta myös suurista ikkunoista tulviva valo pääsee kulkemaan asunnoissa esteettä. Avarassa tilassa katse kulkee vapaasti ja silmä lepää harmonisissa linjoissa. Kesällä ruokailutilan ja olohuoneen jatkoksi on mahdollista avata terassille johtava suuri liukuovi. Suojaisat pihat on erotettu toisistaan rapatulla muurilla.

Ekologisuutta maalämmöstä ja modernista tekniikasta

Suunnittelussa tärkeänä lähtökohtana on ollut ekologisuus. Tätä tukevat nykyaikainen talotekniikka, AA+-luokan ikkunat sekä maalämpö, joka lämmittää vesikiertoista lattialämmitysjärjestelmää. Lisäksi rakennuttaja kompensoi rakentamisen aikaiset päästöt sijoittamalla kotimaisiin hiilinieluihin Reforest Finlandin kautta.

Laadukkaat pintamateriaalit

Ostajat pääsevät kaupanteon jälkeen tekemään kodin sisustusvalinnat. Valintojen helpottamiseksi tarjolla on sisustusarkkitehdin suunnittelemat valmiit materiaalikokonaisuudet. Kokonaisuuksia voi myös sekoittaa keskenään tai hyödyntää osittain. Ja mikä hienointa, rakennuttaja tarjoaa sisustusarkkitehdin sekä keittiö- ja kylpyhuonesuunnittelijan palvelut suunnittelun avuksi.

Kyseessä on harvinaislaatuinen tilaisuus luoda unelmien koti huippukivalle ja kehittyvälle alueelle luotettavan rakennuttajan kanssa. Tutustu kohteisiin ja ota pikaisesti yhteyttä!

Käyräkuja 4, 33430 Ylöjärvi 3h+k+s 90 m2

Käyräkuja 4, 33430 Ylöjärvi 4h+k+s 106 m2

Käyräkuja 4, 33430 Ylöjärvi 5h+k+s 115 m2

Käyräkuja 4, 33430 Ylöjärvi 3h+k+s 90 m2

Käyräkuja 4, 33430 Ylöjärvi 4h+k+s 106 m2

Käyräkuja 4, 33430 Ylöjärvi 5h+k+s 115 m2

Kohteen myynnistä vastaa

Leo Aalto, toimitusjohtaja Glik LKV

0458571010

Jukka Suomela asuu kahden aikuisen kodissa Jukka Suomela asuu kahden aikuisen kodissa Jukka Suomela asuu kahden aikuisen kodissa Jukka Suomela asuu kahden aikuisen kodissa
Jukka Suomela asuu kahden aikuisen kodissa Jukka Suomela asuu kahden aikuisen kodissa Jukka Suomela asuu kahden aikuisen kodissa

Jaa julkaisu

Haaveena kesämökki? Näin valmistaudut mökin ostamiseen.

Haaveena kesämökki? Näin valmistaudut mökin ostamiseen.

Lue lisää
Tampereen seudun kiinnostavimmat asuinalueet Vuores

Tampereen seudun kiinnostavimmat asuinalueet: Vuores

Lue lisää
Ostaja, poimi tästä tärkeimmät huomiot asuntoesittelyyn

Ostaja, poimi tästä tärkeimmät huomiot asuntoesittelyyn

Lue lisää

© 2023 Kiinteistönvälitys Glik Oy LKV