Invest by Glik huolehtii sijoitusasuntosi juoksevista asioista


Jo yhden sijoitusasunnon kanssa on hyvä varautua erilaisten yllättävien asioiden hoitoon ja etenkin silloin, jos vuokrattavia asuntoja on useampia. Invest by Glik on asiakkaidemme tarpeista syntynyt palvelu, joka takaa asuntosijoittajalle paremmat yöunet. Voit valita vuokrauspalvelun ja ylläpitopalvelun tai vain toisen tarpeidesi mukaan.

Vuokrauspalvelu pitää sisällään kaiken tarvittavan, kuten vuokrailmoituksen, potentiaalisten vuokralaisten taustatietojen selvittämisen, sähköiset sopimukset, vuokravakuuden ja avainten luovutuksen. Sinulle jää vain lopullinen vuokralaisen valinta.

Ylläpitopalvelussa ammattilaiset pitävät huolta sijoitusasuntosi vuokrasuhteen hoidosta, vieläpä erittäin kustannustehokkaasti. Olemme tukemassa vaurastumistasi, annamme vuosittain arvion sijoitustesi arvosta ja saat kauttamme ensimmäisenä tiedon uusista sijoituskohteista.

Invest by Glik -ylläpitopalvelu

Ylläpitopalvelu säästää sinulta huomattavasti aikaa ja vaivaa, kun hoidamme sijoitusasuntosi vuokrasuhteeseen liittyvät juoksevat asiat ja velvollisuudet. Kokeneet ammattilaisemme pitävät huolta vuokrasuhteen hoidosta. Käytännössä se tarkoittaa, että

  • huolehdimme yhteydenpidosta, vuokralainen on ensisijaisesti yhteydessä meihin.
  • vuokra tilitetään aina sovittuna päivänä Invest by Glikin kautta.
  • huolehdimme mm. asunnon alku- ja lopputarkastuksesta, vuokrankorotuksista, irtisanomisista ja perinnästä.
  • konsultoimme sinua asunnon mahdollisissa korjaustarpeissa.
  • teemme vuokratuottoyhteenvedon veroilmoitukseen liitettäväksi.
  • palvelun käyttäjänä saat 40 % alennuksen asunnon uudelleen vuokrauksesta ja 20 % alennuksen muista palveluistamme.

Annamme myös vuosittain arvion sijoitustesi arvosta ja saat meiltä ensimmäisenä tietoa uusista sijoituskohteista. Palvelemme Tampereella ja lähialueilla, mutta voit tiedustella palvelua myös muualle Suomeen. Kustannustehokkaan palvelun hinta on 33 euroa kuukaudessa.

Invest by Glik -vuokrauspalvelu

Joskus vuokralainen lähtee yllättäen ja tilalle pitäisi löytää uusi. Irtisanomisaikakin voi kiireisenä kulua nopeasti tai tilannetta pitäisi hoitaa ulkomailta käsin. Asunnon kuvaaminen, vuokrailmoituksen tekeminen ja uusien vuokralaisten tapaaminen voi olla haastava yhtälö monista syistä.

Vuokrauspalvelumme kautta asunnon vuokraaminen onnistuu nopeasti ja vaivattomasti. Teemme asunnon arvioinnin ja määrittelemme kanssasi sopivan vuokran. Toimeksiantosopimuksen jälkeen hoidamme asunnon valokuvauksen ammattikuvaajan kanssa ja teemme vuokrailmoituksen. Vastaamme yhteydenottoihin ja järjestämme esittelyt. Saat meiltä tiedot parhaista hakijoista vuokralaisen valintaa varten.

Kun valinta on tehty, tarkistamme luottotiedot ja laadimme vuokrasopimuksen. Huolehdimme siitä, että vuokralainen tietää, mihin vuokrasopimuksessa sitoutuu ja että vuokravakuus on maksettuna. Lopuksi luovutamme avaimet.

Autamme mielellämme kaikissa asuntosijoittamiseen liittyvissä asioissa. Tutustu tarkemmin Invest by Glik -palveluun ja ota yhteyttä.

Jaa julkaisu

Mikä väreissä ja sisustamisessa trendaa nyt, ja miksi?

Mikä väreissä ja sisustamisessa trendaa nyt, ja miksi?

Lue lisää
Virtuaalistailaus tuo inspiroivan ilmeen myytävään kotiin

Virtuaalistailaus tuo inspiroivan ilmeen myytävään kotiin

Lue lisää
Tampereen seudun kiinnostavimmat asuinalueet Linnainmaa

Tampereen seudun kiinnostavimmat asuinalueet: Linnainmaa

Lue lisää

© 2022 Kiinteistönvälitys Glik Oy LKV