Asunnon myynti
Asunnon osto
Kohteet
Rakennuttajalle
Glik
Ota yhteyttä
Blogi

Maksuton arvio Match by Glik

Kylppäreitä ja wc-tiloja vol. 2


Saimme teiltä hyviä vinkkejä toimiviin kylpyhuone- ja wc-tiloihin. Eniten palautteita tuli laskutilan sekä valaistuksen tärkeydestä.

Varsinkin tummissa tiloissa valaistuksen tärkeys luonnollisesti korostuu. Lavuaarien/allastasojen leveyttä pidettiin myös oleellisena osana toimivia ratkaisuja. Tilaa täytyy siis olla purkunoille ja pyyhkeille, mutta yhtä tärkeänä pidettiin sitä, että kaikki purkit saa myös piiloon, jotta yleisilme pysyy aina siistinä. Lisäksi pieniä arjen luksuksia pidettiin myös tärkeinä, esimerkiksi kylpy- tai porealtaan ja infrapunasaunan muodossa. Tiesitkö muuten, että infrapunasauna on alun perin keksitty jo 1900-luvun alkupuolella, mutta millaisena me sen tunnemme, infrapunasauna on syntynyt 1960-luvulla Japanissa. Tuolla saunomistyylillä kerrotaan olevan paljon terveydellisiä hyötyjä, joten ei ihme, että lukijammekin sitä hehkuttivat.

Tähän postaukseen olemme tuoneet kuvia asiakkaidemme tummista kylppäri- ja wc-tiloista. Usein hallitsevia, tummia ratkaisuja kevennetään vaaleimmilla sävyillä. Kuitenkin mielestämme tummat tilat osoittavat käyttäjänsä rohkeutta ja kiehtovat mystisyydellään.

Oletko sinä musta vai valkoinen? vai musta-valkoinen?

blog blog blog blog blog
blog blog blog blog blog blog

© 2020 Kiinteistönvälitys Glik Oy LKV