Match by Glik yhdistää kotien ostajat ja myyjät modernilla tavalla


Match by Glik sai alkunsa pari vuotta sitten, kun huomasimme, että asiakkaamme kaipaavat palvelua, joka ei vaadi asunnon julkista markkinointia tai he ovat vielä alustavasti harkitsemassa kodin ostoa tai myyntiä. Osa asiakkaistamme ei puolestaan ole innostunut kilpailemaan avoimilla markkinoilla olevista asunnoista ja selaamaan nettisivustoja – tai sieltä ei yksinkertaisesti löydy sitä oikeaa.

Kyseessä on palvelu, joka yhdistää myyjien ja ostajien toiveet ilman julkista myyntiä. Match by Glikin voi ottaa käyttöön, vaikka kodin vaihtaminen siintäisi mielessä vasta pidemmän aikavälin ajatuksena. Palvelun avulla voi kokeilla, millaista kiinnostusta asunto tällä hetkellä herättää ja toisaalta, olisiko jollakulla mahdollisesti mielessä unelmiesi kodin myyminen jollakin aikavälillä.

Match by Glik myyjälle

Jos harkitset asuntosi myyntiä, mutta et halua vielä aloittaa sen julkista markkinointia, kokeile vaivattomasti hiljaista myyntiä Match by Glik -palvelun avulla. Saat tietoa kotisi kysynnästä ja sille voi löytyä ostaja hyvinkin nopeasti. Palvelun käyttö ei kuitenkaan velvoita sinua myymään, jos haluat vielä harkita asiaa. Myyjälle palvelun etuna ovat hiljainen myynti ja ostajan maksama välityspalkkio.

Match by Glik ostajalle

1) Haku nettipalvelussamme

Millaisesta kohteesta haaveilet: isosta perheasunnosta vai kustannustehokkaasta yksiöstä? Kaipaatko runsaita säilytystiloja ja tehokkaasti käytettyjä asuinneliöitä? Oletko aina haaveillut kodista, jossa on oma kylpyamme, lasitettu terassi tai sijainti vanhalla puutarhatontilla? Jätä unelmasi ammattitaitoisiin käsiimme ja anna Match by Glik -palvelun löytää sinulle toiveidesi mukainen koti. Ostajalle palvelun etuna on pääsy koko välitysliikkeen tietokantaan ja suurempaan määrään kohteita kuin mitä julkisen myynnin kautta on näkyvissä.

2) Julkinen ostotoimeksiantosopimus

Voit alkuun jättää toiveesi helposti Match by Glik -nettipalveluun ja katsoa, löytyykö järjestelmästä sopivia osumia. Jos kuitenkin haluat vauhdittaa kodin löytymistä tai kaipaat henkilökohtaisempaa palvelua, voit tehdä palvelun kautta välittäjämme kanssa julkisen ostotoimeksiantosopimuksen. Sen avulla voimme etsiä toiveidesi kotia kaikissa mahdollisissa kanavissa ja kaikilla tavoilla.

Match by Glik on vaivaton tapa lähteä selvittämään kiinnostusta nykyiseen asuntoosi tai itselle sopivia kotivaihtoehtoja. Match by Glik toteuttaa kotiunelmia!

Lue lisää
Ostaja, poimi tästä tärkeimmät huomiot asuntoesittelyyn

Ostaja, poimi tästä tärkeimmät huomiot asuntoesittelyyn

Lue lisää
3 parasta vinkkiä ensiasunnon ostoon

3 parasta vinkkiä ensiasunnon ostoon

Lue lisää
Sähköinen kiinteistökauppa

Näin toimii sähköinen kiinteistökauppa

Lue lisää

© 2023 Kiinteistönvälitys Glik Oy LKV