Niko Pirkkalainen viihtyy Nokialla

Nimi Niko Pirkkalainen

Asuu Vihola, Nokia

Asunto 125 m2 paritalon puolikas

Erityisosaaminen Perheille sopivat kodit

Asiakkaalta saatu kiitos Tehokas, rehti ja mukava asiantuntija

Rakastaa työssään Kanssakäymistä ihmisten kanssa, tarjousneuvotteluita ja hyvin tehdyn työn jälkeen saatuja suosituksia

Oma unelmakoti Korkeilla huoneilla ja ikkunoilla varustettu ja laadukkaasti rakennettu omakotitalo järvinäköalalla

Asun vaimoni ja kahden alle kouluikäisen lapsen sekä koiramme kanssa Viholassa, Nokialla. Alue on hyvä. Täällä voi kulkea lenkkeillen järvenrantaa seuraten ja vieressä on leikkipuisto sekä frisbeegolf-rata. Lasten koulu ja päiväkoti ovat kiven heiton päässä. Ajan työpaikalleni Tampereen Keskustorille vartissa. Olen muuttanut seitsemän vuoden aikana viisi kertaa asuen tätä ennen Tampereella ja Pirkkalassa. Nyt onkin sellainen olo, että tähän jäädään pidemmäksi aikaa, muuttovalmiutta lasketaan ja vaimokin saa lyödä nauloja seiniin tauluja varten!

Olen tyytyväinen kotiimme, sillä vuonna 2006 rakennetussa talossa tekniikka on tätä päivää esimerkiksi vedeneristyksen ja ilmanvaihdon suhteen. Taloyhtiön merkitystä asunnon ostossa ei saa unohtaa. Haluan osoittaa asiakkailleni, että ostaessa asunto-osaketta, ostat oikeastaan osuutta yhtiöstä. Niissäkin on yksilöitä.

Huonekaluista mieluisin minulle on neliskanttinen pöytä, jonka ostin nikkarointikykyiseltä asiakkaaltani. Hänen asunnossaan oli monia kauniita puuhuonekaluja. Pöytä painaa ainakin tonnin, tiedän, koska kannoin sen muutossa sisään!

Haluan, että minulla on paikka tehdä töitä, ja sellaisen loimme vierashuoneenkin virkaa tekevään tilaan. Kun minä istun työpisteelläni, koiramme Bob istuu sohvalla. Se on Bulgarian Rescue Ry:n kautta löytynyt ihastuttava vipeltäjä. Alkuun se ei saanut nousta sohvalle, mutta nyt olemme luovuttaneet sen suhteen. Sänkyyn se ei sentään pääse!

Jossain vaiheessa löydämme asuntoomme varmasti myös vitriinikaapin, jonne voin nostaa muutamia minulle tärkeitä tavaroita, kuten papalta saamani rannekellon.

Lempihuoneeni avautuu kesällä, kun takapihan saa käyttöön. Grillaan todella mielelläni.

Olen luonteeltani ahkera ja rehellinen. Olen aina myynyt jotain ja koen välittäjän tehtävät enemmänkin elämäntavaksi kuin työksi. Mitä pidempään olen tätä tehnyt, sitä paremmin olen huomannut, että kyse ei ole pikamatkasta. Kun teen työni niin hyvin kuin pystyn, se näkyy pitkällä aikavälillä tyytyväisinä asiakkaina ja suosituksina.

Nikon vinkki asunnon ostajalle

Tutustu asunto-osakeyhtiön tai kiinteistön asiakirjoihin ja tietoihin tarkasti ja kysy kaikki epäselvät asiat kiinteistönvälittäjältä.

Ota Nikoon yhteyttä