Onko tämä upea englantilaistyylinen harvinaisuus seuraava kotisi?


Pirkkalassa, aivan Tampereen rajan tuntumassa ja lähellä monipuolisia palveluita, sijaitsee kauniilla rauhallisella rinnetontilla ja Pyhäjärven läheisyydessä viehättävä englantilaistyylinen täystiilitalo. Tämä maalämmöllä lämpiävä kivitalo on todellinen harvinaisuus. Ensimmäisenä arkkitehtuurista huomion kiinnittää uniikki tornimainen osa. 318 asuinneliötä käsittävä talo on rakennettu vuonna 2002 ja sen on suunnitellut arkkitehti Maija Tolmunen.

“2000-luvun alkupuolella rakentajat käyttivät harvemmin talonsa suunnitteluun arkkitehtia. Arkkitehdin suunnittelemat talot olivatkin hieman nykytrendejä suurempia, 250 neliöstä ylöspäin. Vaikka tämä talo on iso, on pinta-alaa aulatilojen sijaan käytetty siellä missä sitä toiminnallisesti tarvitaan. Pohjaratkaisu on hyvä. Kauniit näkymät talon sisällä ja sisältä ulos ovat harkittuja ”, Tolmunen kuvailee.

Koti aktiiviselle perheelle

Taloon tullaan sisään keskikerroksesta, jossa tulijan vastaanottaa käytännöllinen eteishuone. “Talo sopii aktiiviselle perheelle, joka kaipaa tilaa ympärilleen. Pohjaratkaisu tarjoaa mahdollisuuksia eri elämänvaiheisiin. Ylin kerros voidaan rauhoittaa nukkumiseen, ja arkinen elämä pyörii keskimmäisessä kerroksessa. Alakertaan voi vetäytyä leffaillan viettoon perheen kesken tai kavereiden kanssa. Monipuoliset ja muunneltavat tilat mahdollistavat vaikkapa au pairin majoittamisen. Täältä on hyvät kulkuyhteydet niin julkisilla kuin omalla autollakin, mikä takaa nopean liikkumisen töihin ja harrastuksiin ”, kertoo asunnon välittäjä Juulia Ferm.

Ylimmässä kerroksessa on neljä makuuhuonetta. Päämakuuhuoneessa sijaitsee vaatehuone ja oma kylpyhuone. Keskikerroksen suuresta olohuoneesta avautuvat pariovet tyylikkääseen kirjastohuoneeseen. Saman kerroksen keittiössä kokataan ja ruokailuhuoneessa iltaa istutaan isommallakin seurueella. Alimmassa kerroksessa sijaitsevat saunatilat, kodinhoitohuone omalla sisäänkäynnillään, suuri askarteluhuone sekä kaunis takkahuone, jossa kivana yksityiskohtana seinän sisään on piilotettu videotykin paikka. Tiloissa on valmius myös viinikellarille.

Harvinaista väljyyttä pihamaalla

Talon tontti on poikkeuksellisen iso sen keskeiseen sijaintiin nähden. Kaunista rinnetonttia rajaavat puistoalueen korkeaksi kasvaneet puut, mikä lisää yksityisyyttä. Talon julkisivua kiertää iso katettu terassi, jolle on käynti sekä keittiöstä että olohuoneesta. Pyhäjärven rantaan matkaa on kivenheitto.

Tämä helmi näyttää parhaat puolensa paikan päällä, joten ota pian yhteyttä ja varaa esittelyaika:

Juulia Ferm
0407411761

@juuliafermbyglik

Upea englantilaistyylinen koti Upea englantilaistyylinen koti Upea englantilaistyylinen koti
Upea englantilaistyylinen koti Upea englantilaistyylinen koti Upea englantilaistyylinen koti Upea englantilaistyylinen koti

Jaa julkaisu

Mikä väreissä ja sisustamisessa trendaa nyt, ja miksi?

Mikä väreissä ja sisustamisessa trendaa nyt, ja miksi?

Lue lisää
Virtuaalistailaus tuo inspiroivan ilmeen myytävään kotiin

Virtuaalistailaus tuo inspiroivan ilmeen myytävään kotiin

Lue lisää
Tampereen seudun kiinnostavimmat asuinalueet Linnainmaa

Tampereen seudun kiinnostavimmat asuinalueet: Linnainmaa

Lue lisää

© 2023 Kiinteistönvälitys Glik Oy LKV