Asunnon myynti
Asunnon ostaminen
Kohteet
Sijoittajalle
Rakennuttajalle
Välittäjät
Yritys
Töihin Glikille
Blogi

Maksuton arvio Match by Glik

Tomi Heikkinen arvostaa isoja huoneita

Välittäjän kotona -sarja

Nimi
Tomi Heikkinen

Asuu
Kaleva, Tampere

Asunto
Kerrostalokolmio

Erityisosaaminen
Sosiaaliset taidot hyvinkin erilaisissa ympäristöissä

Asiakkaalta saatu kiitos
Hyvin tavoitettavissa oleva ja ystävällinen tekijä

Rakastaa työssään
Pääsee olemaan osana ihmisten tehdessä elämänsä suurimpia päätöksiä, oli kyseessä sitten myyjä tai ostaja ja saada hyvin tehdystä työstä hyvää palautetta

Omassa asunnossaan täytyy olla
Toimiva viihdekeskus

Oma unelmakoti
Järvinäköalalla varustettu, keskustan liepeillä oleva vanhempi kerrostalo- tai rivitaloasunto

Asun Kalevassa vaimoni, lapseni sekä koiran kanssa. Muutimme tänne puolitoista vuotta sitten. Ensimmäisen kerran näimme asuntomme myynnissä alkuperäiskunnossa ja olimme valmiit saneeraukseen. Kun otimme yhteyttä, kuulimme harmiksemme, että se oli juuri myyty. Sama asunto tuli myyntiin kuitenkin kuusi kuukautta myöhemmin ja se oli remontoitu tavalla, joka miellytti meitä. Päädyimme sittenkin sen omistajiksi!

Pidämme asuntoomme luodusta harmonisesta värimaailmasta. Keittiön puupinnan ja mustan yhdistelmä on hyvä ja sopii muuten vaaleaan asuntoon.

Pidän vanhemmista taloista, joiden asuntoihin pystyy luomaan erilaisia pohjaratkaisuja. Arvostan myös korkeita huoneita. Tässäkin asunnossa huoneet ovat isoja ja lapsemme sai reilun kokoisen huoneen. Aikuisille hankin sänkyyn kunnolliset, ergonomiset patjat. Kun nukkuu hyvässä asennossa, ei aamulla olo ole kuin jyrän alle jääneellä.

Kaupunginosamme on mukavan lähellä keskustaa ja raitiovaunu menee aivan vierestä. Alue tuntuu kehittyvän entisestään. Oma taloyhtiömme sijaitsee päättyvän kadun päässä ja autoliikennettä on tuskin nimeksi.

Olohuoneen ja keittiön muodostamassa tilassa vietämme perheenä eniten aikaa ja siellä minäkin parhaiten viihdyn. Katson televisiosta mieluusti elokuvia, sarjoja ja urheilua, erityisesti jalkapalloa.

Elämäni keskittyi pitkään urheiluun, sillä judoilin maajoukkuetasolla. Pidin siitä, että olin itse vastuussa kehityksestäni ja teoistani. Samaa ajatusmallia jatkan työssäni kiinteistönvälittäjänä ja pyrin jatkuvasti parantamaan suoritustani. Jos en tiedä jotain, etsin vastauksia, kunnes asia on selvitetty.

Koen olevani usein tilanteissa hyvin läsnä, keskittyneesti. Muistankin usein pieniäkin asioita, joita asiakas on minulle kertonut. Sosiaalisuuteni on työssäni ehdoton etu.

Tomi Heikkinen arvostaa isoja huoneita Tomi Heikkinen arvostaa isoja huoneita Tomi Heikkinen arvostaa isoja huoneita Tomi Heikkinen arvostaa isoja huoneita Tomi Heikkinen arvostaa isoja huoneita
Tomi Heikkinen arvostaa isoja huoneita Tomi Heikkinen arvostaa isoja huoneita Tomi Heikkinen arvostaa isoja huoneita Tomi Heikkinen arvostaa isoja huoneita Tomi Heikkinen arvostaa isoja huoneita Tomi Heikkinen arvostaa isoja huoneita

Tomin vinkki asunnon ostajalle

Nopeat syövät hitaat. Jos näet sinua kiinnostavan kohteen, soita heti välittäjälle. Vaikka viestiin vastataankin mahdollisimman pian, puhelimeen vastataan yleensä vielä nopeammin.

Ota Tomiin yhteyttä

Jaa julkaisu

Juulia Ferm tuntee Pirkkalan

Juulia Ferm tuntee Pirkkalan

Lue lisää
Jukka Suomela asuu kahden aikuisen kodissa

Jukka Suomela asuu kahden aikuisen kodissa

Lue lisää
Inka Eskelinen haluaa kestävän keittiön

Inka Eskelinen haluaa kestävän keittiön

Lue lisää

© 2022 Kiinteistönvälitys Glik Oy LKV