Uusien jouluperinteiden aika?


Joulu on aikaa, johon monella liittyy vahvoja muistoja ja perinteitä. Tietyt tapahtumat, kuten pikkujoulut, kauneimmat joululaulut ja joulutori, kodin jynssäys lattiasta kattoon ja erityisesti jouluaaton ruoat. Perinteet ja tutut kuviot ovat kyllä ihania, mutta joskus niitäkin on kiva ravistella.

Yksi isoimmista muutoksista on elämässä kodin vaihtaminen. Vanhaan kotiin jäävät muistot siellä vietetyistä juhlista ja erityisistä tapahtumista. Tuttujen seinien ja maisemien jättäminen on usein valtavan haikeaa, mutta onneksi uudessa kodissa alkaa nopeasti syntyä sinne kuuluvia muistoja ja jouluperinteitä.

Jos kodin vaihtaminen on ensi vuonna ajankohtaista, ole yhteydessä suurella sydämellä työtään tekeviin välittäjiimme. Pienemmässä mittakaavassa perinteitä voi ravistella vaikkapa joulupöydässä. Välittäjämme Juulia, Äli ja Jarkko vinkkaavat omat herkkunsa, joita joulupöydästä täytyy perinteisempien tarjottavien ohella ehdottomasti löytyä. Miltä kuulostaisivat suklaiset klementiinit, piparinen glögijuustokakku tai vaniljainen bataattilaatikko?

Suklaiset klementiinit

“Jostain syystä klementiinin tuoksu tuo vahvasti mieleen lapsuuden joulut. Ja koska suklaa kuuluu tietenkin erottamattomasti jouluun, oli tämä simppeli, mutta herkullinen suklaisten klementiinien ohje todellinen löytö”, vinkkaa Juulia Ferm. Katso suklaisten klementiinien ohje.

Piparinen glögijuustokakku

“Piparisessa glögijuustokakussa makeat perinteiset joulumaut yhdistyvät modernilla ja ennen kaikkea suussa sulavalla tavalla. Tästä kakusta on muodostumassa itselleni jouluperinne - jo toista vuotta peräkkäin”, myhäilee Äli Liv. Katso parhaan glögijuustokakun resepti.

Vaniljainen bataattilaatikko

“Vaniljalla maustettu bataattilaatikko saattaa äkkiseltään kuulostaa aika jännältä, ja sitähän se tavallaan onkin, mutta pelkästään hyvässä mielessä. Maut sopivat uskomattoman hyvin yhteen. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan”, hehkuttaa Jarkko Mursu. Lisää tähän bataattilaatikko-ohjeeseen ruokalusikallinen Taylor&Colledge Vanilla Pastea.

Herkullisten terveisten myötä koko Glikin välittäjätiimi kiittää kuluneesta vuodesta, toivottaa ihanaa ja rauhallista joulua sekä kaikkea hyvää vuodelle 2022!

Jaa julkaisu

Mikä väreissä ja sisustamisessa trendaa nyt, ja miksi?

Mikä väreissä ja sisustamisessa trendaa nyt, ja miksi?

Lue lisää
Virtuaalistailaus tuo inspiroivan ilmeen myytävään kotiin

Virtuaalistailaus tuo inspiroivan ilmeen myytävään kotiin

Lue lisää
Tampereen seudun kiinnostavimmat asuinalueet Linnainmaa

Tampereen seudun kiinnostavimmat asuinalueet: Linnainmaa

Lue lisää

© 2023 Kiinteistönvälitys Glik Oy LKV