Glik – Aitoa välittämistä

Kiinteistönvälitysalan visionääri

Glikin toiminta perustuu asiakkaistamme ja työntekijöistämme välittämiseen. Tavoitteenamme on olla alan arvostetuin työpaikka, jossa ahkeroivat Suomen onnellisimmat kiinteistönvälittäjät. Kun työntekijämme voivat hyvin, on palvelummekin ensiluokkaista.

Toisinajattelijoita on historiassa ihailtu ja sorsittu. Kiinteistönvälitysalalla pehmeitä arvoja on tavattu pitää heikkoutena. Me täällä Glikissä haluamme koko porukan voimin näyttää maailmalle, että asia on päinvastoin: kestävä menestys ja hyvinvointi syntyvät ihmisten arvostamisesta, sydämellisyydestä, aitoudesta ja nöyrästä asenteesta. Tämä ei sulje pois tekemisen meininkiä ja kunnianhimoa. Tiedämme, että näin saadaan tyytyväisiä ihmisiä pöydän molemmin puolin. Kaupasta toiseen.

Toimintaamme liittyy myös suurempi päämäärä. Haluamme tinkimättömän työmme kautta parantaa koko kiinteistönvälitysalan arvostusta.

Glikin tekemisen lähtökohtana ovat onnelliset työntekijät. He ovat rautaisia asiantuntijoita, jotka ovat aina valmiita auttamaan. Onnelliset työntekijät luovat asiakassuhteita, jotka kestävät ensiasunnon hankkimisesta ruuhkavuosien läpi sijoitustoimintaan ja aina eläkeasunnon ovelle saakka.

Miksi? Siksi, että onnelliset työntekijät välittävät aidosti.

Leo Aalto,
Toimitusjohtaja

Glik työnantajana – onnelliset välittäjät

Vaadimme paljon, mutta vastavuoroisesti saat meiltä paljon. Saat avoimen ja auttavan ilmapiirin, perusteellisen perehdytyksen henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti sekä modernit työkalut. Voit myös valita itsellesi sopivan ansaintamallin. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen, teemme kaikkemme sen eteen, että tilanne muuttuu. Mikäli näin ei syystä tai toisesta käy, saat rahallisen korvauksen. Tässä vain muutamia poimintoja toimintatavoistamme. Haluamme, että meillä työskentelevät aidosti alan onnellisimmat välittäjät.

Oletko kiinnostunut työskentelemään Glikissä? Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus.

Lähetä hakemus

© 2023 Kiinteistönvälitys Glik Oy LKV