Responsive image

Katariina Räisänen

Myyntiedustaja

050 518 7888

Pohjois-Pohjanmaalta kotoisin oleva Katariina on aikaansaava tehopakkaus. Hän on Tamperelaistunut hyvin täällä vietettyjen vuosien aikana ja ympäristöstään kiinnostuneena ihmisenä, hän tuntee Pirkanmaan hyvin.

Katariinalla on pitkä tausta yrittäjyydestä, joka luokin onnistumisille hyvän pohjan. Hän mainitsee, että asiakkaan ei tarvitse jännittää hänen seurassaan ja että hän sitoutuu 100% jokaiseen asiakassuhteeseen aidosti ja periksiantamattomalla asenteella. Hän ei myöskään suostu tinkimään laadusta ja pyrkii aina luomaan luottamussuhteen asiakkaiden kanssa, jonka tuloksena heidän välillä toimii myös avoin kommunikointi.

Katariinaa kiehtoo kodit, jotka kertovat tarinaa menneestä ja eletystä elämästä. Vapaa-ajalla Katariinaan saattaa törmätä esimerkiksi kuntosalilla tai lenkkipolulla, jotka ovatkin hänen ja puolisonsa yhteisiä harrastuksia. Hän on myös ruoka- ja viiniharrastaja ja usein viikonloppuisin ystävät kokoontuvat Katariinan patojen ääreen nauttimaan hyvästä ruoasta ja ihanasta tunnelmasta.