Palvelumme myyjälle

Todistetusti toimiva palvelukonsepti. Tyytyväiset asiakkaat ovat Glikin olemassa olon edellytys. 94% asiakkaistamme suosittelee meitä.

Meillä on 25% lyhyemmät myyntiajat.

Huipputiimi. Tiimimme koostuu välittäjistä, joissa yhdistyy halu menestyä sekä aito palveluasenne. Välittäjien tukena toimii sisällöntuottaja, valokuvaaja, stailaaja sekä ammattitaitoiset myyntiassistentit.

Realistiset ja visuaalisesti kauniit myyntikuvat. Valokuvaaja ja stailaajat tuo asuntosi parhaat puolet esiin.

Vaivaton kokemus. Räätälöimme myyntisuunnitelman juuri Sinua varten. Sähköinen asiointijärjestelmä ja digitaalinen asuntokauppapalvelu mahdollistaa joustavan asioinnin kanssamme.

Arvostettu brändi. Kattava näkyvyys. Monipuoliset palvelut. Ratkaisukeskeiset välittäjät. Läpinäkyvä hinnoittelu. Näistä syntyy onnistuneita asuntokauppoja.

Apuna ostaessasi. Palvelumme ei ole pelkästään tehokasta myyntityötä vaan olemme käytettävissäsi myös uuden kodin hankinnassa.

Pick By Glik. Meille tärkeintä on, että tavoitamme kaikki potentiaaliset ostajat ja saamme sinulle parhaan lopputuloksen. Pick By Glik -kohteiden ovet ovat auki kaikille. Tämä tarkoittaa, että myös kollegamme muista välitysliikkeistä voivat tarjota asuntoa omille asiakkailleen.

Tunnemme unelmakodit, haluamme tuntea myös sinut

Glik konsepti mahdollistaa lyhyemmän myyntiajan sekä parhaan mahdollisen kauppahinnan. Kun valitset Glikin välittäjäksi, säästät aikaasi, hermojasi ja lopulta myös rahojasi. Me Glikissä teemme kaikkemme parhaan asiakaskokemuksen takaamiseksi.

Glik-konseptin jokainen yksityiskohta on tarkkaan mietitty. Se pitää sisällään välitystapahtuman koko ketjun: kommunikointi kanssasi, nykyaikaiset työkalut, laadukkaat markkinointimateriaalit ja kauniit valokuvat sekä stailauksen ja kalustuksen tarvittaessa, unohtamatta tehokasta myyntityötä.

Teemme asunnon myynnistä sinulle vaivatonta.

Maksuton arvio

Välittäjämme ovat paikallisen markkinatilanteen asiantuntijoita, he antavat arvion juuri sinun asuntosi myyntiajasta ja -hinnasta, sekä tarvittaessa auttavat sinua löytämään uuden unelmiesi kodin. Pyydä välittäjiltämme maksuton arvio.

Nimi

Sähköposti

Puhelinnumero

Aihe

Glik käsittelee tietojasi GLIK LKV:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Oman kokemuksemme mukaan välittäjä oli poikkeuksellisen rehellinen myös ostajaehdokkaiden suuntaan, ja tuolla toimintatavalla todennäköisemmin vältytään myös myöhemmiltä ongelmilta. Hän välitti menestyksekkäästi myös edellisen kotimme, jolloin keskusta-asunto mittavaa remonttia odotelleessa taloyhtiössä meni kaupaksi keskiverto myyntiaikaa nopeammin.

Responsive image

Vihi-palvelussa voit löytää ostajan

Glikin VIHI-palvelu on uudenlainen tapa käydä asuntokauppaa. Yhdistämme kodin etsijät ja myyjät. Kun harkitset kotisi myymistä, VIHI on luotettava, maksuton vaihtoehto saada tietoa kotisi markkina-arvosta ja löytää sille valmis ostaja. Kun kiinnostus kohdettasi kohtaan syntyy, Glikin välittäjä tutustuu siihen ja esittelee ostajaehdokkaalle.

Voit ilmoittaa kotisi VIHI-palveluun jo harkitessasi myyntiä, sitoumuksetta.

Kun ostaja kiinnostuu kodistasi, Glik yhdistää teidät ja hoitaa kaupat luotettavasti.

Voit milloin tahansa poistaa kotisi VIHI-palvelusta tai siirtää kotisi julkiseen markkinointiin.

Hinta-arvio verkossa

Responsive image

Aidosti enemmän sinulle

94

94 % asiakkaistamme suosittelee meitä.

25

Meillä on 25 % lyhyemmät myyntiajat.

97

Olemme onnistuneet 97 prosenttisesti hinta-arvioissamme.

94

Motivoituneen tiimimme tyytyväisyys on 94 %.

94

94 % toimeksi-
annoistamme on johtanut kauppaan.

Asiakkaamme kertovat

Oman kokemuksemme mukaan välittäjä oli poikkeuksellisen rehellinen myös ostajaehdokkaiden suuntaan, ja tuolla toimintatavalla todennäköisemmin vältytään myös myöhemmiltä ongelmilta. Hän välitti menestyksekkäästi myös edellisen kotimme, jolloin keskusta-asunto mittavaa remonttia odotelleessa taloyhtiössä meni kaupaksi keskiverto myyntiaikaa nopeammin.

Asioimme kahden eri Glikin välittäjän kanssa ja he molemmat pitivät meidät hienosti ajan tasalla sekä jokaisen näytön jälkeen, että myös niiden välillä. Lisäksi he olivat todella aktiivisia asuntomme näyttöjen järjestämisessä. Kaiken kaikkiaan kokemuksemme Glikistä ovat todella myönteisiä, ja voimme lämpimästi suositella heitä kaikille asunnonvaihtoa suunnitteleville.

Responsive image

Välittäjän pitäisi löytää ostajiaehdokkaita laajasti, myös omilla kontakteillaan. Myynnnin ei saisi olla vain lehti-ilmoituksen tai netin varassa. Pidän ehdottoman tärkeänä ammttivalokuvaajaa ja tarvittaessa stailausta, kuten myös laadukkaita esitteitä. Olennaista on, että voi luottaa, että kaikki lain vaatimat asiat huomioidaan ja ostajan ei tarvitse kantaa huolta asioista. Näillä kriteereiilä valitsin välittäjän Glik Oy LKV:sta ja voin vilpittömäti suositella heitä. Oman asuntoni kohdalla kaupanteko sujui nopeammin kuin olin odottanut ja asunto löysi sille sopivan uuden omistajan.

Lue Blogista onnistuneen asuntokaupan resepti

Hinnasto

Välityspalkkio

Myyntiä varten tehtävä myyntisuunnitelma on ilmainen. Tulemme tekemään kodistasi arvion ja yksilöidyn suunnitelman sen välittämisestä.

Välityspalkkiomme on 4 % velattomasta kauppahinnasta ja min. 3500 euroa.

Asiakirjat

Asunto-osakkeen arviolausunto: 400 €

Kiinteistön arviolausunto: 500 €

Asunto-osakkeen kauppakirjan laatiminen: 500 €

Kiinteistön kauppakirjan laatiminen: 500 €

Vihi-palvelu

2 % velattomasta kauppahinnasta.

Asuntoetsivä

3,5 % velattomasta kauppahinnasta ja min. 3500 euroa.

Vuokrauspalkkiot

Välityspalkkiomme maksetaan, kun vuokrasopimus on syntynyt. Välityspalkkio on 1 kuukauden vuokraa vastaava määrä + alv. Palkkiomme on 100-prosenttisesti vähennyskelpoinen vuokratulojen verotuksessa.

Kaikki hinnat sisältävät alv. 24 %. Rakentajien palveluista saat lisätietoa täältä.

Tutustu välittäjiimme