Myyjälle

Tunnemme unelmakodit, haluamme tuntea myös sinut

Glik- konseptin jokainen yksityiskohta on tarkkaan mietitty. Se pitää sisällään välitystapahtuman koko ketjun: kommunikointi asiakkaan kanssa, nykyaikaiset työkalut, laadukkaat markkinointimateriaalit ja valokuvat, videot, ilmoitukset sekä stailauksen ja kalustuksen tarvittaessa, unohtamatta tehokasta toimintamallia.

Glik-konsepti nostaa asunnon hintaa ja lyhentää myyntiaikaa. Kun valitset Glikin välittäjäksi säästät aikaasi, hermojasi ja lopulta myös rahojasi. Me Glikissä teemme kaikkemme, että asuntokauppasi sujuu nopeasti, turvallisesti ja tuloksellisesti.
1
Asiantuntemus

Aktiivinen kommunikointi kanssasi, parhaat nykyaikaiset markkinointimateriaalit ja valokuvat, videot, ilmoitukset, sekä asunnon stailaus ja kalustaminen ovat osa välityskokonaisuutta, jota tarjoamme sinulle.

2
Yksilöllinen kohtaaminen

Kohtaamme sinut yksilöllisesti ja toimien omana itsenämme. Voit luottaa siihen, että löydämme juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut ja olemme tukenasi aina kaupantekohetkeen asti sekä sen jälkeen.

3
Asiakkaan etu

Meillä Glikillä kauppojen onnistuminen on etusijalla. Välittäjämme tekevät kiistattoman työn, että asuntokauppasi sujuvat nopeasti, turvallisesti ja tuloksellisesti.

4
Avoin yhteistyö

Glik-välittäjä raportoi sinulle työnsä etenemisestä avoimesti ja monipuolisesti perustellen.

5
Kuuntelemalla ja ammattitaidolla

Jokainen Glik-välittäjä säästää aikaasi, hermojasi ja lopulta myös rahojasi.

7 syytä valita Glik

Myyntistailaus

Huippuvälittäjät

Lyhyempi myyntiaika

Sisustustuslehden tasoiset myyntikuvat kuuluvat aina palkkioomme

Rakastamme koteja

Tehokkaat markkinointikanavat

Näyttävä myyntimateriaali

Glik lukuina

93

93% asiakkaistamme antaa palvelustamme 5 tähteä.

40

Keskimääräinen myyntiaikamme on vain 40 vuorokautta.

97

Olemme onnistuneet kotien hinta-arvioissa 97% tarkkuudella.

94

Motivoituneen tiimimme työtyytyväisyys on 94%.

94

94% toimeksiannoistamme johtaa kauppaan.

Onnistumisemme todellinen mittari ovat asiakkaat, jotka suosittelevat meitä ystävilleen ja soittavat meille vielä vuosien jälkeenkin.

Oman kokemuksemme mukaan välittäjä oli poikkeuksellisen rehellinen myös ostajaehdokkaiden suuntaan, ja tuolla toimintatavalla todennäköisemmin vältytään myös myöhemmiltä ongelmilta. Hän välitti menestyksekkäästi myös edellisen kotimme, jolloin keskusta-asunto mittavaa remonttia odotelleessa taloyhtiössä meni kaupaksi keskiverto myyntiaikaa nopeammin.

Asioimme kahden eri Glikin välittäjän kanssa ja he molemmat pitivät meidät hienosti ajan tasalla sekä jokaisen näytön jälkeen, että myös niiden välillä. Lisäksi he olivat todella aktiivisia asuntomme näyttöjen järjestämisessä. Kaiken kaikkiaan kokemuksemme Glikistä ovat todella myönteisiä, ja voimme lämpimästi suositella heitä kaikille asunnonvaihtoa suunnitteleville.

Vajaassa kahdessa viikossa meidän asunto oli myytynä. Aikatauluumme nähden myynti tapahtui hieman turhankin nopeasti, mutta välittäjämme neuvotteli meille suotuisan aikataulun ostajan kanssa. Lopputulos oli juuri sellainen, kun vain toivoa saattaa. Uskon itse, että kotimme myyntiä edisti stailaus apu sekä laadukkaat kuvat, jotka Glik Lkv:n yhteystyökumppani teki. Koska välittäjämme oli tehnyt laadukkaan asiakaskokemuksen meille, päätin suositella häntä myös tutulleni. Kuulin myöhemmin, että heidänkin kokemus oli samanlainen kuin meilläkin, joten uskallan väittää hänen olevan rautainen ammattilainen eikä tuurilla seilaava myyntimies.

Olemme todella tyytyväisiä välittäjän toimintaan. Asunnon myyntikuvat netissä oli myös todella hyvät, mitään turhaa ei ollut kuvissa. Annamme toiminnasta 10+ yhtiölle. Terveisin Tyytyväiset asiakkaat!

Välittäjä antoi meille hyviä vinkkejä, millaisia muutoksia meidän kannattaisi tehdä asunnossamme, jotta myynti nopeutuisi ja asunto herättäisi enemmän kiinnostusta. Asunnoistamme otettiin erittäin korkealaatuiset myyntikuvat, mikä omalta osaltaan varmasti lisäsi kiinnostusta

Välittäjän pitäisi löytää ostajiaehdokkaita laajasti, myös omilla kontakteillaan. Myynnnin ei saisi olla vain lehti-ilmoituksen tai netin varassa. Pidän ehdottoman tärkeänä ammttivalokuvaajaa ja tarvittaessa stailausta, kuten myös laadukkaita esitteitä. Olennaista on, että voi luottaa, että kaikki lain vaatimat asiat huomioidaan ja ostajan ei tarvitse kantaa huolta asioista. Näillä kriteereiilä valitsin välittäjän Glik Oy LKV:sta ja voin vilpittömäti suositella heitä. Oman asuntoni kohdalla kaupanteko sujui nopeammin kuin olin odottanut ja asunto löysi sille sopivan uuden omistajan

Ensimmäinen tapaaminen Glikin kanssa oli eräässä asuntoesittelyssä, jossa olin ystäväni kanssa. Jo silloin ajatuksiini jäi, että jos joskus tarvitsen asunnonvälittäjää niin tiedän kyllä minne otan yhteyttä. Kun oman asunnon myynti tuli ajankohtaiseksi, otin yhteyttä heihin ja teimme sopimuksen. Sopimukseen kuului asunnon stailaus, jonka jälkeen näytöt sovittin joutuisasti. Jo parin näyttökerran jälkeen sain useita tarjouksia ja pian asunto olikin jo myyty ja vieläpä suurempaan hintaan kun olin toivonut. Kaikki kävi uskomattoman vaivattomasti. Jatkossakin tiedän minkä välitysliikkeen puoleen käännyn ja hyvällä omallatunnolla suosittelen samaa myös ystävilleni!

Kerroimme rehellisesti välittäjälle inasen tiukasta tilanteestamme, koska koimme että voimme luottaa häneen. Olimmehan päästäneet hänet jo kotiimme. Hän rakensi suunnitelman annettujen tietojen pohjallta ja koko prosessi hoidettiin todella tyylikkäästi ja välittäjä otti huomioon meidän perheelle tärkeät asiat sekä piti kiinni sovituista jutuista. Tuntui, että meidän tulevaisuudesta oikeasti oltiin kiinnostuneita. Kiitos Glik!

Hinnasto

Myyntiä varten tehtävä arviokäyntimme on ilmainen. Tulemme tekemään kodistasi arvion ja yksilöidyn suunnitelman sen välittämisestä.

Välityspalkkiomme enintään 4% velattomasta kauppahinnasta ja min. 3000 euroa.


Kaikki hinnat sisältävät alv. 24 %


Tarjouskauppa

Käytössämme on myös Glik- Tarjouskauppa. Tutustu tarjouskauppaan.

Ota yhteyttä

Keskustori 7, 33100 Tampere
0503791121

Varaa soittoaika olevalla lomakkeella tai ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.


Valitse sinulle parhaiten sopiva päivä ja aika, jos haluat, että sinulle soitetaan tiettynä ajankohtana.Tietosuojaseloste

luottokelpoisuus
luottokelpoisuus
yhteistyökumppani
yhteistyökumppani
yhteistyökumppani
yhteistyökumppani

© 2018 Kiinteistönvälitys Glik Oy LKV

Välityspalkkio 4 % (sis. alv 24 % ) kohteen velattomasta kauppahinnasta, tai sopimuksen mukaan. Minimi palkkio 3000 €.

Evästeet     Tietosuojaseloste