Palvelumme ostajalle

Luotettava ja asiantunteva huippuvälittäjä sinua varten.

Löydät nopeammin toiveidesi kodin.

Vaivaton kokemus, hoidamme kaiken kauppojen asiakirjoista ajanvarauksiin.

Asuntoetsivässä sinulle etsitään koti, VIHI-palvelussa voit itse etsiä ja löytää.

Oma palvelumalli asuntosijoittaille.

Tunnemme unelmakodit, haluamme tuntea myös sinut

Glik-konseptin jokainen yksityiskohta on tarkkaan mietitty. Se pitää sisällään välitystapahtuman koko ketjun: kommunikointi kanssasi, nykyaikaiset työkalut ja palvelut ostajalle.

Responsive image

Löydä unelmiesi koti VIHI-palvelussa

Glikin VIHI-palvelu on uudenlainen tapa käydä asuntokauppaa. Yhdistämme kodin etsijät ja myyjät. Kerro unelmien kodistasi VIHI-palveluun. Tekemällä näin olet askeleen lähempänä unelmaasi, mutta et vielä sitoudu mihinkään. VIHI-palvelun kautta saat ennakkotietoa kohteista, jotka eivät ole julkisessa markkinoinnissa. Kun sinulle sopiva kohde on löytynyt, pääset halutessasi tutustumaan kohteeseen rauhassa ja tekemään siitä myös tarjouksen.

Voit tehdä ilmoituksen VIHI-palveluun kun alat haaveilla kodin etsinnästä tai vaihdosta.

Kun kriteereihisi sopiva kohde löytyy, Glik yhdistää teidät ja hoitaa kaupat luotettavasti.

Voit milloin tahansa poistaa hakusi VIHI-palvelusta tai siirtää haun asuntoetsivään.

Mikäli unelmiesi kohde löytyy VIHI-palvelun kautta, maksat kaupan yhdeydessä 2 % (sis. alv. 24 %) välityspalkkion velattomasta myyntihinnasta. VIHIn välityspalkkio veloitetaan ainoastaan silloin, kun GLIK on onnistunut löytämään sinulle ostettavan kohteen. Mitään muita kuluja ei veloiteta. Mikäli kohdetta ei löydy, ei myöskään veloiteta mitään kuluja. Tutustu myös hinnastoomme.

VIHI-palvelussa ostotoimeksiantajalla on sopimuksen voimassaoloaikanakin rinnakkaisosto-oikeus eli voit myös itse etsiä ostettavia kohteita mistä tahansa haluamastasi kanavasta tai eri välittäjiltä. Sinulla on myös oikeus poistaa ilmoitus VIHI-palvelusta milloin tahansa.

Asuntoetsivä

Palkkaa itsellesi Asuntoetsivä. Glikin Asuntoetsivä on ostotoimeksiantopalvelu, jossa välittäjämme etsii juuri sinulle unelmien kodin. Käymme kanssasi läpi yksilölliset toiveesi, budjettisi ja aikataulusi, jonka jälkeen käymme työhön.

Asuntoetsivä on avaimet käteen -palvelu: välitysliike etsii sinun tarpeidesi mukaisen kodin ja valvoo kaupankäynnin vaiheet sinun parhaan etusi mukaisesti.

Oma Asuntoetsiväsi kääntää jokaisen kiven ja kannon löytääkseen sinulle sopivan kohteen. Tulevaa kotiasi etsitään julkisen markkinan lisäksi asunnon omistajilta, jotka mahdollisesti vasta harkitsevat asunnon myyntiä. Näiden asunnon myyjien tavoittamiseen käytetään kohdennettua markkinointia.

Nimi

Sähköposti

Puhelinnumero

Aihe

Glik käsittelee tietojasi GLIK LKV:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Oman kokemuksemme mukaan välittäjä oli poikkeuksellisen rehellinen myös ostajaehdokkaiden suuntaan, ja tuolla toimintatavalla todennäköisemmin vältytään myös myöhemmiltä ongelmilta. Hän välitti menestyksekkäästi myös edellisen kotimme, jolloin keskusta-asunto mittavaa remonttia odotelleessa taloyhtiössä meni kaupaksi keskiverto myyntiaikaa nopeammin.

Responsive image

Aidosti enemmän sinulle

94

94 % asiakkaistamme suosittelee meitä.

25

Meillä on 25 % lyhyemmät myyntiajat.

97

Olemme onnistuneet 97 prosenttisesti hinta-arvioissamme.

94

Motivoituneen tiimimme tyytyväisyys on 94 %.

94

94 % toimeksi-
annoistamme on johtanut kauppaan.

Hinnasto

Välityspalkkio

Myyntiä varten tehtävä myyntisuunnitelma on ilmainen. Tulemme tekemään kodistasi arvion ja yksilöidyn suunnitelman sen välittämisestä.

Välityspalkkiomme on 4 % velattomasta kauppahinnasta ja min. 3500 euroa.

Asiakirjat

Asunto-osakkeen arviolausunto: 400 €

Kiinteistön arviolausunto: 500 €

Asunto-osakkeen kauppakirjan laatiminen: 500 €

Kiinteistön kauppakirjan laatiminen: 500 €

Vihi-palvelu

2 % velattomasta kauppahinnasta.

Asuntoetsivä

3,5 % velattomasta kauppahinnasta ja min. 3500 euroa.

Vuokrauspalkkiot

Välityspalkkiomme maksetaan, kun vuokrasopimus on syntynyt. Välityspalkkio on 1 kuukauden vuokraa vastaava määrä + alv. Palkkiomme on 100-prosenttisesti vähennyskelpoinen vuokratulojen verotuksessa.

Kaikki hinnat sisältävät alv. 24 %. Rakentajien palveluista saat lisätietoa täältä.

Tutustu välittäjiimme