Asuntoetsivä

Asuntoetsivä

Glik Oy LKV:n Asuntoetsivä toimii juuri, niin kuin Sinä toivoisitkin sen toimivan. Asuntoetsivä tekee töitä Sinulle, joka tiedät mitä etsit ja Sinulle, joka olet vielä kysymysmerkkejä täynnä.

Jos haluat asunnon esimerkiksi taloyhtiöstä, josta ei sillä hetkellä ole yhtään asuntoa kaupan, niin me lähetämme postia yhtiön jokaiselle asukkaalle asiasta ja pian voitkin istua jo taloyhtiön kokouksessa.

Jos taas mietit vielä mitä etsit, niin me autamme hahmottamaan mitä, mistä ja milloin. Yrityksessämme toimii pitkään alalla olleita välittäjiä, joten kokemusta ja näkemystä löytyy paljon.

Asuntoetsivä käy puolestasi näytöillä, siis myös muiden välittäjien kohteiden näytöillä, tutkimme kohteen ja annamme sen jälkeen kattavan arvion kohteesta, hinnoittelusta. Sinä päätät miten edetään. Kun haluat tehdä tarjouksen, me toimitamme sen ja tarvittaessa hoidamme myös neuvottelut, sinun johtaessa puhetta, meidän kauttamme. Pidämme huolen, että kauppakirja pitää sisällään kaiken sovitun ja olemme mukanasi kaupantekotilaisuudessa.

Sinun ei tarvitse kahlata jatkuvasti etuoven pitkiä listoja läpi ja juosta turhaan esittelyissä. Voit vaikka loikoilla lomalla, pelata biljardia tai mikä ikinä haluatkin. Asuntoetsivä tekee työt, sinä olet johtaja.

Toki voit kierrellä itsekin asuntonäytöillä ja kun haluat ammattilaisen mielipidettä, niin me vastaamme tai tulemme mukaasi.

Asuntoetsivä säästää sinun aikaasi, hermoja ja rahojasi. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan nykytilanne ja tehdään juuri sinun kodin hankintaan liittyvät suunnitelmat yhdessä.

Hinnasto

Asunto-osakkeet 4000€ sis. alv.

Kiinteistöt 6000€ sis. alv.

Ota yhteyttä

Keskustori 7, 33100 Tampere
0503791121

Varaa soittoaika olevalla lomakkeella tai ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.


Valitse sinulle parhaiten sopiva päivä ja aika, jos haluat, että sinulle soitetaan tiettynä ajankohtana.Tietosuojaseloste

luottokelpoisuus
luottokelpoisuus
yhteistyökumppani
yhteistyökumppani
yhteistyökumppani
yhteistyökumppani

© 2018 Kiinteistönvälitys Glik Oy LKV

Välityspalkkio 4 % (sis. alv 24 % ) kohteen velattomasta kauppahinnasta, tai sopimuksen mukaan. Minimi palkkio 3000 €.

Evästeet     Tietosuojaseloste