Sijoittajalle

Sijoittajalle

Jokainen sijoitusasunnon omistaja haluaa luotettavan vuokralaisen, joka maksaa vuokrat ajallaan ja pitää asunnon kunnossa. Usein toiveena on myös, että vuokralainen asuu mahdollisimman pitkään. Glikin vuokraus toimintamalli perustuu juuri tähän.

Teemme työtämme tehokkaasti ja ammattitaitoisesti, emmekä jätä vuokranantajaa yksin. Myöskään vuokralainen ei jää yksin. Vuokrasuhteen alkaessa kerromme vuokralaiselle hänen velvollisuutensa ja oikeutensa ja mihin hän vuokrasopimuksessa sitoutuu. Vuokralainen tietää miten asuntoa tulee hoitaa ja miten se tulee luovuttaa vuokrasuhteen päätyttyä.

Glikin konsepti pitää sisällään kaiken tarvittavan mm. avaimien luovutuksen, sopimuksen, vuokravakuuden ja taustaselvitykset. Vain vuokralaisen valinta jää Sinulle. Asiakkaanamme saat apua kaikissa vuokraamiseen liittyvissä asioissa. Opastamme vuokran korotusperusteista, sopimuksen irtisanomisesta sekä vuokrasuhteen häiriöiden hoidosta.

Asiakkaamme saavat palvelua ja neuvontaa maksutta koko vuokrasuhteen ajan. Kaikissa sinua askarruttavissa asioissa voit olla meihin yhteydessä. Glik antaa vuokralaistakuun ensimmäisen 12 kuukauden ajaksi. Mikäli vuokralainen irtisanoutuu niin etsimme uuden vuokralaisen asuntoosi veloituksetta.

Teemme sähköisiä sopimuksia, joten asioiminen kanssamme on turvallista ja helppoa, missä ikinä oletkin.

Välityspalkkiomme maksetaan, kun vuokrasopimus on syntynyt. Välityspalkkio on 1 kuukauden vuokraa vastaava määrä + alv. Palkkiomme on 100-prosenttisesti vähennyskelpoinen vuokratulojen verotuksessa.

Tuottolaskuri


Asunnon tiedot
Rahoitus

LaskelmaGlik Invest Club

Glik Invest Clubin jäsenenä saat ensimmäisenä tiedot uusista tuottavista sijoituskohteista.

Liittymällä saat myös -15% alennuksen vuokraustoimeksiannoista sekä arvokasta tietoa sijoittamisesta.Ota yhteyttä

Keskustori 7, 33100 Tampere
0503791121

Varaa soittoaika olevalla lomakkeella tai ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.


Valitse sinulle parhaiten sopiva päivä ja aika, jos haluat, että sinulle soitetaan tiettynä ajankohtana.Tietosuojaseloste

luottokelpoisuus
luottokelpoisuus
yhteistyökumppani
yhteistyökumppani
yhteistyökumppani
yhteistyökumppani

© 2018 Kiinteistönvälitys Glik Oy LKV

Välityspalkkio 4 % (sis. alv 24 % ) kohteen velattomasta kauppahinnasta, tai sopimuksen mukaan. Minimi palkkio 3000 €.

Evästeet     Tietosuojaseloste