Asunnon myynti
Asunnon osto
Kohteet
Glik
Ota yhteyttä
Blogi

Maksuton arvio Match by Glik
Kiinteistönvälittäjä Tomi Heikkinen

Tomi Heikkinen

Asuntomyyjä

040 825 1876

Tomi on alun perin Rovaniemeltä lähtöisin, mutta hän on tamperelaistunut hyvin vahvasti vietettyään Mansessa jo lähes 30 vuotta. Hän on kerryttänyt laajasti kokemusta erilaisista työtehtävistä, niin myynnin kuin urheilunkin parissa. Tomi kuvailee olevansa sosiaalinen sekä mutkaton. Hän on oppinut urheilu-uraltaan määrätietoisen ja pitkäjänteisen asenteen elämään ja näitä hyödyntää työssäänkin. Tomi on valmis ottamaan vastaan sen mitä tulee ja pyrkii aina oppimaan jokaisesta kokemuksesta, myös niistä huonoimmista.

Suunnitelmallisuus, mutta myös improvisointikyky kuuluvat myös tämän miehen luonteenpiirteisiin ja ne ovatkin todella tärkeitä myös välittäjän työssä. Liikunnanalan töissä Tomi on oppinut ottamaan jokaisen asiakkaan yksilönä huomioon ja kuuntelemaan asiakkaitaan tarkasti – näin pystytään löytämään kullekin asiakkaalle juuri hänelle sopivin ratkaisu.

Tomilla on laaja oma verkosto ja sosiaalisena ihmisenä ei jätä mitään korttia katsomatta. Hän on neuvottelijana ymmärtäväinen ja tarkka kuuntelija. Hänellä on aito halu auttaa asiakkaitaan asuntounelmien toteuttamisessa.

Vapaa-ajallaan Tomi viettää aikaa perheensä kanssa muun muassa ulkoillen ja harrastaen aktiivisesti eri urheilulajeja. Lisäksi hän on intohimoinen Huuhkajat-fani, eli suomifutis on varma jäänrikkoja – jos sitä tarvitaan.

© 2020 Kiinteistönvälitys Glik Oy LKV