Meille töihin

Paras työpaikka

Glik on itsenäinen yritys, joten meidän on helppo toimia markkinoiden vaatimuksia nopeasti myötäillen ja pysyä dynaamisesti kehityksen kärjessä. Erotumme omalla persoonallisella tyylillä - sekä tavallamme toimia että trendillämme.

Haluamme pysyä alan edelläkävijänä. Konseptimme jokainen yksityiskohta mietitään tarkkaan. Tämä pitää sisällään välitystapahtuman koko ketjun, kommunikointi asiakkaan kanssa, asunnon laadukkaat markkinointimateriaalit. Meillä on uusimmat työkalut käytössä, joiden ansiosta voimme tuottaa asiakkaillemme aina parempaa palvelua ja markkinointia. Asiakkaat voivat luottaa saavansa meiltä kokonaisvaltaista ja laadukasta palvelua.

Glik on työpaikka joka kannustaa jokaista parempiin suorituksiin. Työpaikka, jossa on mahdollista ansaita hyvin ja nauttia työstänsä. Työpaikka jonka toimistolle on mukava tulla, jonka työtekijät tukevat toisiaan ja puhaltavat yhteen hiileen.

Yrityksellä on hyvä brändi ja imago joka heijastaa korkealuokkaista palvelun laatua ja erottuu massasta laadukkaasti kaikin tavoin.

Työnantajat ovat oikeudenmukaisia. Johtaminen on modernia, avointa ja läpinäkyvää. Heillä on halu luoda loistavaa joukkuehenkeä, joka antaa parhaat edellytykset yksilöiden menestykselle.

Työpaikka, jonka työntekijöitä kannustetaan toimimaan itsenäisesti ja aitona omana itsenään. Haluamme, että välittäjämme brändäävät itseänsä ja tuovat rohkeasti persoonansa esiin. Haluamme ylpeänä esittää koko myyntitiimimme.

Palkitsemme aktiivisuudesta kuukausi ja vuosi tasolla. Olemme kilpailuhenkinen tiimi ja luomme yhteisiä tavoitteita ja palkitsemme niiden saavuttamisesta.

luottokelpoisuus
luottokelpoisuus
yhteistyökumppani
yhteistyökumppani
yhteistyökumppani
yhteistyökumppani

© 2018 Kiinteistönvälitys Glik Oy LKV

Välityspalkkio 4 % (sis. alv 24 % ) kohteen velattomasta kauppahinnasta, tai sopimuksen mukaan. Minimi palkkio 3000 €.

Evästeet     Tietosuojaseloste