Palvelumme sijoittajalle

Luotettava ja asiantunteva huippuvälittäjä sinua varten.

Löydät nopeammin etsimäsi kohteen.

Vaivaton kokemus, hoidamme kaiken kauppojen asiakirjoista ajanvarauksiin.

Asuntoetsivässä sinulle etsitään kohde, VIHI-palvelussa voit itse etsiä ja löytää.

Oma palvelumalli asuntosijoittaille.

Tunnemme asuntomarkkinat, haluamme tuntea myös sinut ja tavoitteesi

Glik-konseptin jokainen yksityiskohta on tarkkaan mietitty. Se pitää sisällään välitystapahtuman koko ketjun: kommunikointi kanssasi, nykyaikaiset työkalut ja palvelut ostajalle.

Responsive image

Asuntosijoittajia autamme sekä sopivien kohteiden etsinnässä, että vuokrauksessa. Sopivia kohteita etsimme tavoitteidesi mukaisesti. Ammattitaitoiset välittäjämme osaavat suositella erityisesti sijoitukseen sopivia kohteita ja auttaa valinnassa.

Jokainen sijoitusasunnon omistaja haluaa luotettavan vuokralaisen, joka maksaa vuokrat ajallaan ja pitää asunnon kunnossa. Usein toiveena on myös, että vuokralainen asuu mahdollisimman pitkään. Glikin vuokraus toimintamalli perustuu juuri tähän.

Teemme työtämme tehokkaasti ja ammattitaitoisesti, emmekä jätä vuokranantajaa yksin. Myöskään vuokralainen ei jää yksin. Vuokrasuhteen alkaessa kerromme vuokralaiselle hänen velvollisuutensa ja oikeutensa ja mihin hän vuokrasopimuksessa sitoutuu. Vuokralainen tietää miten asuntoa tulee hoitaa ja miten se tulee luovuttaa vuokrasuhteen päätyttyä.

Glikin konsepti pitää sisällään kaiken tarvittavan mm. avaimien luovutuksen, sopimuksen, vuokravakuuden ja taustaselvitykset. Vain vuokralaisen valinta jää sinulle. Asiakkaanamme saat apua kaikissa vuokraamiseen liittyvissä asioissa. Opastamme vuokran korotusperusteista, sopimuksen irtisanomisesta sekä vuokrasuhteen häiriöiden hoidosta.

Asiakkaamme saavat palvelua ja neuvontaa maksutta koko vuokrasuhteen ajan. Kaikissa sinua askarruttavissa asioissa voit olla meihin yhteydessä. Glik antaa vuokralaistakuun ensimmäisen 12 kuukauden ajaksi. Mikäli vuokralainen irtisanoutuu niin etsimme uuden vuokralaisen asuntoosi veloituksetta.

Teemme sähköisiä sopimuksia, joten asioiminen kanssamme on turvallista ja helppoa.

Välityspalkkiomme maksetaan, kun vuokrasopimus on syntynyt. Välityspalkkio on 1 kuukauden vuokraa vastaava määrä + alv. Palkkiomme on 100-prosenttisesti vähennyskelpoinen vuokratulojen verotuksessa.

Pyydä välittäjäämme ottamaan yhteyttä vuokraus- tai sijoitusasiassa

Nimi

Sähköposti

Puhelinnumero

Aihe

Glik käsittelee tietojasi GLIK LKV:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Olin etsinyt tietynlaista asuntoa itse jo lähes vuoden ajan, mutta sopivaa ei löytynyt ja olin epävarma myös taloyhtiöiden taloudellisesta tilanteesta ja remonteista. Asuntoetsivän ostotoimeksianto auttoi minua löytämään useita hyviä vaihtoehtoja ja sain Glikiltä apua myös yhtiöiden arviointiin. Toiveitani vastaava koti löytyi kolmessa kuukaudessa.

Responsive image

Tuottolaskuri

Tuottolaskurin laskelma on suuntaa antava arvio.

Asunnon tiedotRahoitus
LaskelmaAidosti enemmän sinulle

94

94 % asiakkaistamme suosittelee meitä.

25

Meillä on 25 % lyhyemmät myyntiajat.

97

Olemme onnistuneet 97 prosenttisesti hinta-arvioissamme.

94

Motivoituneen tiimimme tyytyväisyys on 94 %.

94

94 % toimeksi-
annoistamme on johtanut kauppaan.

Erilaisia tapoja ostaa

Tutustu erilaisiin tapoihin ostaa asuntoja. Kohteet-sivullamme löydät kaikki julkisessa myynnissä olevat kohteet. Vihi-palvelussa voit kertoa meille, millaista kohdetta olet etsimässä. Asuntoetsivä on avaimet käteen -palvelu oikeanlaisen asunnon löytämiseen.

Hinnasto

Välityspalkkio

Myyntiä varten tehtävä myyntisuunnitelma on ilmainen. Tulemme tekemään kodistasi arvion ja yksilöidyn suunnitelman sen välittämisestä.

Välityspalkkiomme on 4 % velattomasta kauppahinnasta ja min. 3500 euroa.

Asiakirjat

Asunto-osakkeen arviolausunto: 400 €

Kiinteistön arviolausunto: 500 €

Asunto-osakkeen kauppakirjan laatiminen: 500 €

Kiinteistön kauppakirjan laatiminen: 500 €

Vihi-palvelu

2 % velattomasta kauppahinnasta.

Asuntoetsivä

3,5 % velattomasta kauppahinnasta ja min. 3500 euroa.

Vuokrauspalkkiot

Välityspalkkiomme maksetaan, kun vuokrasopimus on syntynyt. Välityspalkkio on 1 kuukauden vuokraa vastaava määrä + alv. Palkkiomme on 100-prosenttisesti vähennyskelpoinen vuokratulojen verotuksessa.

Kaikki hinnat sisältävät alv. 24 %. Rakentajien palveluista saat lisätietoa täältä.

Tutustu välittäjiimme