Asunnon myynti – 45 % nopeampi asuntovälittäjä

Glik myy asunnot tutkitusti lyhyemmässä ajassa, parhaaseen mahdolliseen hintaan

Palvelumme sisältää kaiken, mitä tarvitset asuntosi myynnissä. Meillä on 45 % keskimääräistä lyhyemmät asuntojen myyntiajat. 97 % kaikista asiakkaistamme suosittelee konseptiamme.

Konseptimme huomioi jokaisen yksityiskohdan, jolla asuntosi arvoa voidaan kasvattaa parhaan myyntihinnan saavuttamiseksi. Lupaamme sinulle tarkkaa kuuntelua ja aitoa välittämistä.

Kuinka alkuun? Varaa sitoumukseton arviokäynti

Paras markkinatuntemus

Glikin välittäjillä on ajantasaisin tieto markkinahinnoista. Käytämme uusimpia työkaluja ja testattuja menetelmiä asuntosi ostajakohderyhmän tavoittamiseksi.

Kauneimmat myyntikuvat

Olemme asuntokuvauksen ja asuntojen myyntistailauksen edelläkävijöitä. Luomme korkealaatuisilla valokuvilla miellyttävän ensivaikutelman ja välitämme kotisi tunnelman.

Korkeatasoinen myyntistailaus

Meistä on ihanaa, että jokainen koti on persoonallinen. Meidän tehtävämme on katsoa kotiasi potentiaalisen ostajan silmin. Ennen valokuvausta tehtävä myyntistailaus korostaa kotisi parhaita puolia. Asuntosi saa sille kuuluvan arvon.

Uusimmat digitaaliset työkalut

Osaamme uudet digityökalut. Digitaalinen asuntokauppa (DIAS) ja sähköinen kiinteistökauppa ovat avullamme turvallisia ja helppoja tapoja kaupantekoon. Markkinoimme asuntoasi tehokkaasti digikanavissa.

Maksimaalinen mahdollisuus onnistua

Välittäjämme ovat alamme huippuja, mutta emme pidä kohteita vain omana tietonamme. Kollegamme muista välitysliikkeistä voivat tarjota asuntoasi myös omille asiakkailleen.

Kanssasi koko matkan

Glik toimii luotettavana kumppaninasi kaupantekohetkeen saakka ja sen jälkeen. Voimme auttaa sinua uuden unelmiesi kodin löytämisessä ja muissa asuntoasioissa. Olemme täällä sinua varten.

97

97 % asiakkaistamme
suosittelee Glikin
konseptia.

45

Meillä on
45 % lyhyemmät
myyntiajat.

98

Olemme onnistuneet
hinta-arvioissamme
98 % tarkkuudella.

9,6

Asiakkaidemme
antama arvosana
on 9,6/10.

23

23 ammattilaista
palveluksessasi.

Lähteet: Etuovi.com, hintaseurantapalvelu.fi, tietotuote.etuovi.com, surveypal.com, Glik

Alan parhaat välittäjät palveluksessasi

Asuntosi myynti sujuu helposti ja tehokkaasti ammattitaitoisen, omistautuneen tiimimme toimesta. Valitse Glik, kun haluat palvelua, jossa yhdistyvät paras asiantuntemus ja aito välittäminen.

Tutustu välittäjiin

Kuinka alkuun? Varaa sitoumukseton arviokäynti

Maksuttomalla arviokäynnillä saat perusteellisen ja tarkan arvion: olemme onnistuneet 98 % tarkkuudella asuntojen hinta-arvioinneissa.

Saat myös tietoa asioista, joilla asuntosi hintaan voidaan vaikuttaa ja asuntosi myydä lyhyemmässä ajassa – parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Riittää, kun jätät yhteystietosi alle. Otamme sinuun nopeasti yhteyttä, kuuntelemme toiveesi ja kysymme tarvittavat tiedot. Et sitoudu mihinkään lähettämällä lomakkeen.

Glik käsittelee tietojasi GLIK LKV:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kodin hiljainen myynti Match by Glik -palvelussa

Kun harkitset kotisi myyntiä, mutta et ole valmis aloittamaan sen julkista markkinointia, kokeile kotisi hiljaista myyntiä Match by Glik -palvelun kautta. Saat tietoa kotisi kysynnästä ilman julkista näkyvyyttä. Palvelu on sinulle maksuton eikä velvoita sinua myymään.

Tutustu Match by Glik -palveluun

Asunnon hinta-arvio pankille

Lue lisää

Kuolinpesän asunnon myynti

Lue lisää

Suunnittelupalvelu vauhdittaa myyntiä ja auttaa tekemään kodista mieleisen

Lue lisää

Ota yhteyttä!

Saat ystävällisen vastauksen asiantuntijaltamme mahdollisimman pian.

Glik käsittelee tietojasi GLIK LKV:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.