Palvelumme rakennuttajalle - uudiskohteiden markkinointi

Ainutlaatuinen business-kumppanuus

Yli 20 vuoden kokemuksemme ja osaamisemme ansiosta olemme oikea kumppani uudisasuntojen kauppaan. Olemme tiiviisti mukana koko hankkeen ajan.

Saat luotettavaa markkinatietoa tontin hankinnasta ja asuntojen hinnoittelusta sekä kaikki tarvittavat palvelut pohjien suunnittelusta tehokkaaseen markkinointiin. Myös kohteen RS-asiat hoituvat meillä ammattitaidolla.

Tarjoamme monipuolista apua uusien ja olemassa olevien kiinteistöalan hankkeiden kehittämiseen ja edistämiseen. Autamme löytämään ja kartoittamaan liiketoiminnan mahdollisuuksia, luomaan ja jalostamaan ideoita sekä ratkaisemaan käytännön haasteita. Pitkä kokemus ja alan liiketoimintaprosessien tuntemus edistävät ratkaisevasti yhteisten tavoitteiden saavuttamista.

Uudiskohteiden myynti, markkinointi ja visualisoinnit

Kauttamme saat kohteen brändi-identiteetistä lähtien kokonaisvaltaisen markkinoinnin sekä laadukkaat mediavalinnat. Toteutamme brändin mukaisen verkkosivuston sekä laadukkaat ja asianmukaiset myyntiesitteet. Suunnittelemme ja toteutamme tarvittaessa myös hankkeenne sosiaalisen median ennakkomarkkinoinnin.

Ennakkomarkkinointi, markkinointi ja kohteen näkyvyys ovat kaikki saatavissa palveluna kauttamme. Olemme suunnitelleet muun muassa työmaatauluja ja -esitteitä, sähköpostimarkkinointia ja suoramainontaa. Yhteistyöverkostomme kautta saat erilaisia visualisointikuvat ja -videot vaivattomasti.

Järjestämme lisäksi erilaiset myyntiesittelyt ja -tapahtumat vaikkapa tyylikkäässä toimitilassamme Satamakadulla tai Huoneistostudion tiloissa, jossa on mahdollisuus virtuaaliesittelyyn. Verkostomme kautta pystymme toteuttamaan lähes minkä tahansa toiveen.

Ota yhteyttä

Mettistön Kruunu ja Loiste

Nikora Oy

Lumilinna - Ullakkorakentaminen

Aki Hyrkkönen Oy

Hämeenpuisto 16 - Ullakkorakentaminen

Aki Hyrkkönen Oy

Välke

Jatke

Vuoreksen Brilliant

Rakennusliike KM Lammi

Golffarikunnas

Himos resort

Ota yhteyttä

Saat nopeasti lisätietoa ja vastaukset kysymyksiisi soittamalla 050 500 1171 tai lähettämällä meille seuraavat tiedot, jotka käsittelemme luottamuksellisesti.

Glik käsittelee tietojasi GLIK LKV:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Invest by Glik huolehtii sijoitusasuntosi juoksevista asioista

Lue lisää

Match by Glik yhdistää kotien ostajat ja myyjät modernilla tavalla

Lue lisää

Uudiskohteet asuntosijoittamisessa – konkareiden salaiset vinkit

Lue lisää