Juulia Ferm tuntee Pirkkalan

Välittäjän kotona -sarja

Nimi
Juulia Ferm

Asuu
Pirkkala

Asunto
Omakotitalo 5 h + k + khh + s + autotalli

Erityisosaaminen
Laajat verkostot ja aluetuntemus

Asiakkaalta saatu kiitos
Ostajan mielestä kanssani oli niin mukava tehdä kauppaa, että halusi minut myymään myös omaa asuntoaan

Rakastaa työssään
Ihmisiä ja tekemisen meininkiä

Omassa asunnossaan täytyy olla
Toimiva keittiö

Oma unelmakoti
Omiin tarpeisiin suunniteltu ja rakennutettu omakotitalo järven rannalla Pirkkalassa

Olen aina rakastanut asuntoilmoituksia. Mielikuvaleikki siitä, millaiselle perheelle asunto sopisi pohjakuvien, sijainnin tai pintamateriaalien perusteella, oli intohimoni jo vuosia ennen kuin aloin edes työskennellä kiinteistövälittäjänä.

Rakentaminen ja remontointi voi olla kivaa ja koukuttavaa.

Perheemme nykyisen kodin rakennutimme kahden aikuisen kodiksi lastenhuoneoptiolla. Nyt lastenhuoneessa onkin kaksi alle kouluikäistä asujaa. Siellä on seinällä grafiikkaa, jonka muistan oman huoneeni seinältä lapsuudestani. Kuva on vanhoista nukenvaunuista, joiden kyydissä on nallekarhu. Teos on matkannut mukanani asunnosta toiseen.

Sisuksellisesti arvostan juuri vanhan ja uuden yhdistelyä. Rakastan design-klassikoita ja maustan sisustusta mielelläni hetken trendien mukaan. Mielestäni tuo cocktail tuo kotiin yksilöllisyyttä ja kodikkuutta. Eräs aarteitani on täyspuinen tiikkipöytä, jonka löysin hämeenkyröläisen keräilijämiehen ladosta 15 eurolla. Sen piti olla väliaikainen, mutta se tuli jäädäkseen ja on nyt näkyvällä paikalla olohuoneessamme.

Asumme Pirkkalassa. Olen todella tyytyväinen asuinpaikkaamme. Täällä on rauhallista, palvelut toimivat ja ulkoilumahdollisuudet ovat loistavat, mutta samaan aikaan ajomatka Tampereelle on lyhyt.

Olen syntynyt Pirkanmaalla ja asunut täällä koko ikäni, tunnen siis nämä alueet todella hyvin.

Lempipaikkani kodissani on toisen kerroksen terassi, josta on näkymä Pyhäjärvelle ja Pispalaan. Sinne paistaa sekä aamukahvi- että iltaviiniaurinko. Terassilta näkyy myös piha. En ole varsinainen viherpeukalo, mutta rakastan ajaa nurmikkoa ja kolata lunta, sillä siinä näkee heti työnsä jäljen.

Eräänä aamuna olin kolaamassa asiakkaanikin pihan lumesta, jotta pääsisin asuntonäytössä rantasaunalle asti!

Olen luonteeltani visuaalinen ongelmanratkaisija ja minulla on kyky löytää asioista uusia puolia. Asuntonäytöissä pystyn nopeasti selittämään, miten tilaa voi muokata kullekin henkilölle hänen makunsa mukaiseksi. Kodin tekemisestä omannäköiseksi on ehkä peloteltu liikaakin. Monien hyvien kokemusteni jälkeen pystyn myös puhumaan remonteista tai rakentamisesta positiiviseen, kannustavaan sävyyn.

Juulia Ferm tuntee Pirkkalan Juulia Ferm tuntee Pirkkalan Juulia Ferm tuntee Pirkkalan Juulia Ferm tuntee Pirkkalan Juulia Ferm tuntee Pirkkalan
Juulia Ferm tuntee Pirkkalan Juulia Ferm tuntee Pirkkalan Juulia Ferm tuntee Pirkkalan

Juulian vinkki asunnon myyjälle

Valitse välittäjä, jonka kanssa sinulla synkkaa. Yhteistyö sujuu mukavasti, kun aisaparina myyntiprosessissa on henkilö, jonka kanssa on kiva tehdä töitä ja pitää yhteyttä.

Ota Juuliaan yhteyttä

Jaa julkaisu

Jukka Suomela asuu kahden aikuisen kodissa

Jukka Suomela asuu kahden aikuisen kodissa

Lue lisää
Inka Eskelinen haluaa kestävän keittiön

Inka Eskelinen haluaa kestävän keittiön

Lue lisää
Niko Pirkkalainen viihtyy Nokialla

Niko Pirkkalainen viihtyy Nokialla

Lue lisää

© 2023 Kiinteistönvälitys Glik Oy LKV