Virtuaalistailaus tuo inspiroivan ilmeen myytävään kotiin

Kuvien merkitys asunnon myynnissä on kiistaton. Virtuaalistailaus tai digistailaus on loistava vaihtoehto silloin, kun asunnon kalustusta ei ole mahdollista muuttaa halutulla tavalla tai jos asunto on jo tyhjillään. Varsinkin jälkimmäisessä tilanteessa virtuaalistailaus auttaa potentiaalista ostajaa hahmottamaan tilaa ja sinne sopivia kalusteita paljon paremmin kuin kuvat tyhjistä huoneista.

Virtuaalistailaus auttaa hahmottamaan asunnon potentiaalin

Perinteisen stailauksen etu on se, että ostajaehdokas näkee asunnon kalustuksen konkreettisesti paikan päällä asuntoon tutustuessaan. Virtuaalistailaus on kuitenkin ensimmäinen kosketus mahdolliseen ostajaan, kun hän selaa myynti-ilmoituksia netissä. On tärkeää, että kuvat inspiroivat ja innostavat ostajan paikalle. Virtuaalistailaus-kuvien avulla voidaan myös tehdä tarvittaessa tavanomaisesta poikkeavia sisustusratkaisuja, jolloin ostajan on helpompi hahmottaa tilojen potentiaali myös esittelykäynnillä.

Virtuaalistailaus-kuviin on mahdollista lisätä kalusteita, tai poistaa ja korvata olemassa olevia. Tiloihin voidaan laittaa kasveja ja tekstiilejä sekä muokata pintamateriaaleja ja muita elementtejä. Digitaalinen stailaus on vastaus monenlaisiin haasteisiin. Parhaimmillaan se on tyhjän tilan visualisoinnissa.

Virtuaalistailaus on ekologinen

Uusien kalusteiden hankinta tai lainakalusteiden kuljettaminen aiheuttaa aina päästöjä. Eikä pelkkää stailausta varten ole järkevää hankkia uusia kalusteita omaksi, ellei suunnitteilla ole niiden käyttäminen uudessa kodissa. Virtuaalistailauksella tiloihin on mahdollista loihtia helposti haluttuja tunnelmia, pintoja ja kalustusvaihtoehtoja vaikkapa upeilla design-kalusteilla vailla huolta ympäristön kuormittamisesta.

Virtuaalistailaus ei valehtele

Virtuaalistailauksen tarkoituksena ei ole luoda mitään sellaista, mihin kotisi ei oikeasti taivu. Tilat ja niihin tuodut kalusteet esitetään kuvissa sen kokoisina kuin ne ovat. Tämä on sekä myyjän että ostajan etu. Emme halua aiheuttaa ostajalle pettymystä ja näin ollen mahdollisesti viivästyttää asunnon myyntiä. Digistailaus mahdollistaa kalusteiden lisäksi myös erilaisten seinämateriaalien ja tapettien testailun asuntoon.

Miten saan kotiini virtuaalistailauksen?

Kun valitset asuntosi myyjäksi Glikin, saat meiltä halutessasi digitaalisen stailauksen osaksi myyntipakettia. Kuvat toteuttaa laadukas ja pitkäaikainen yhteistyökumppanimme. Ole yhteydessä, jos haluat kuulla lisää virtuaalistailauksesta tai kotisi olisi myyntiä silmällä pitäen sellaisen tarpeessa.