Töihin Glikille

Glik työnantajana - onnelliset välittäjät

Vaadimme paljon, mutta vastavuoroisesti saat meiltä paljon. Saat avoimen ja auttavan ilmapiirin, perusteellisen perehdytyksen henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti sekä modernit työkalut. Voit myös valita itsellesi sopivan ansaintamallin. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen, teemme kaikkemme sen eteen, että tilanne muuttuu. Mikäli näin ei syystä tai toisesta käy, saat rahallisen korvauksen. Tässä vain muutamia poimintoja toimintatavoistamme. Haluamme, että meillä työskentelevät aidosti alan onnellisimmat välittäjät.

Oletko kiinnostunut työskentelemään Glikissä? Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus.

Lähetä hakemus
Glik Brand Partner

Glik Brand Partner -kumppanuus – tähtää huipulle

Sen lisäksi, että tarjoamme työkalut sujuvaan työskentelyyn, pääset tekemään töitä kasvavan ja laadukkaan Glik-brändin alla. Vahva brändi kasvattaa luottamusta, mikä tunnetusti madaltaa potentiaalisten asiakkaiden kynnystä asiakassuhteen aloittamiseen. Yhteisen brändin alla teet markkinointia sekä rakennat vahvaa ja kiinnostavaa imagoa välittäjänä nopeammin ja sujuvammin. Glik Brand Partnerina toimit franchaising-periaatteella itsenäisenä yrittäjänä ammattitaitoisen ja innostuneen työyhteisön tukemana.

Kenellä tahansa on mahdollisuus tavoitella brändikumppanuutta, joka nostaa alan huipputekijöitä aivan uudelle tasolle urallaan. Tarjoamme Glik Brand Partner -kumppanuutta seuraavat kriteerit täyttäville kovatasoisille välittäjille.

Glik Brand Partner kriteerit LKV-pätevyys

Glik Brand Partner kriteerit Välitystyötä yli 5 vuotta

Glik Brand Partner kriteerit Asuntokaupan arvo vuosittain yli 10 milj. €

© 2023 Kiinteistönvälitys Glik Oy LKV