Asunnon myynti
Asunnon osto
Kohteet
Rakennuttajalle
Glik
Ota yhteyttä
Blogi

Maksuton arvio Match by Glik

Match by Glik tuo kotiunelmat yhteen

Match by Glik -palvelu yhdistää asuntojen myyjät ja ostajat modernilla tavalla

Ostajalle

Eikö julkisista kanavista löydy sinulle sopivaa asuntoa? Kerro meille millaisesta kohteesta haaveilet: isosta perheasunnosta vai kustannustehokkaasta yksiöstä? Kaipaatko runsaita säilytystiloja ja tehokkaasti käytettyjä asuinneliöitä? Jätä unelmasi meidän ammattitaitoisiin käsiimme ja anna Match by Glik -palvelun löytää sinulle toiveidesi mukainen koti.

Voit alkuun jättää toiveesi Match by Glik -nettipalveluun ja katsoa, löytyykö järjestelmästä sopivia osumia. Jos kuitenkin haluat vauhdittaa kodin löytymistä tai kaipaat henkilökohtaisempaa palvelua, voit tehdä palvelun kautta välittäjämme kanssa julkisen ostotoimeksiantosopimuksen. Sen avulla voimme etsiä toiveidesi kotia kaikissa mahdollisissa kanavissa ja kaikilla tavoilla.

 • Kun kerrot meille unelma-asunnostasi, et sitoudu vielä mihinkään.
 • Toiveesi siirtyvät järjestelmäämme, joka hakee osumia antamiesi kriteerien perusteella.
 • Match by Glik etsii toiveidesi mukaista kohdetta välitysliikkeen tietokannasta, hiljaisesti myynnissä olevista kohteista sekä Match by Glik -palveluun jätetyistä myynti-ilmoituksista.
 • Saat ennakkotietoa kohteista, jotka eivät ole vielä julkisessa markkinoinnissa.
 • Kun toiveitasi vastaava kohde löytyy, olemme sinuun yhteydessä ja esittelemme sen sinulle.
 • Match by Glik -kohteista on aivan yhtä turvallista tehdä kauppa kuin julkisessa markkinoinnissa olevista kohteista, sillä välitysliikkeellä on sama selonottovelvollisuus.
 • Voit yhdellä ilmoituksella poistaa hakusi palvelustamme. Mikäli Match by Glikin kautta ei löydy sopivaa kotia, tai kauppaa ei synny, ei synny myöskään kuluja.
 • Match by Glik -palvelun käyttäjillä on rinnakkaisosto-oikeus eli voit myös itse etsiä ostettavia kohteita mistä tahansa haluamastasi kanavasta tai eri välittäjiltä.
Kerro meille unelmakodistasi

Mikäli kaupat syntyvät Match by Glik -palvelun kautta, maksat kaupan yhteydessä 2,5 % (sis. alv 24 %) välityspalkkion velattomasta myyntihinnasta. Match by Glikin välityspalkkio veloitetaan ainoastaan silloin, kun me olemme onnistuneet löytämään Sinulle ostettavan kohteen. Mikäli kohdetta ei löydy, sinulta ei myöskään veloiteta mitään kuluja.

Match by Glik -palvelun käyttäjillä on rinnakkaisosto-oikeus eli voit myös itse etsiä ostettavia kohteita mistä tahansa haluamastasi kanavasta tai eri välittäjiltä.

Myyjälle

Jos harkitset asuntosi myyntiä, mutta et ole vielä vielä valmis aloittamaan sen julkista markkinointia, kokeile vaivattomasti löytyisikö ostaja Match by Glik -palvelun avulla. Saat tietoa kotisi kysynnästä ja sille voi löytyä ostaja hyvinkin nopeasti. Palvelun käyttö ei kuitenkaan velvoita sinua myymään, jos haluat vielä harkita asiaa.

 • Kun kerrot meille kodistasi Match by Glik -palvelun kautta, et sitoudu vielä mihinkään.
 • Kohteesi tiedot siirtyvät järjestelmäämme, joka hakee osumia ostajien antamien hakukriteereiden perusteella.
 • Kun ostaja kiinnostuu kohteestasi, olemme sinuun yhteydessä ja halutessasi järjestämme ostajalle esittelyn.
 • Match by Glikissä ostaja maksaa välityspalkkion.
 • Voit yhdellä ilmoituksella poistaa kohteen palvelustamme.
 • Asuntosi voidaan sinun toiveestasi siirtää vaivattomasti julkiseen markkinointiin, jolloin teemme toimeksiantosopimuksen.
Kerro meille kodistasi
Match by Glik yhdistää kotien ostajat ja myyjät modernilla tavalla

Match by Glik yhdistää kotien ostajat ja myyjät

Lue lisää
Digitaalinen asuntokauppa on turvallinen ja helpottaa arkea

Digitaalinen asuntokauppa on turvallinen ja helpottaa arkea

Lue lisää
Kolme parasta vinkkiä ensiasunnon ostoon

3 parasta vinkkiä ensiasunnon ostoon

Lue lisää

© 2020 Kiinteistönvälitys Glik Oy LKV