Asunnon myynti

Glik myy asunnot tutkitusti lyhyemmässä ajassa, parhaaseen mahdolliseen hintaan

Palvelumme sisältää koko välitystapahtuman ketjun: tiiviin kommunikoinnin, nykyaikaiset työkalut, laadukkaan markkinointimateriaalin, korkeatasoisen myyntistailauksen, kauniit valokuvat - sekä tietysti tehokkaan myyntityön. Me teemme työtä ammattitaidolla ja suurella sydämellä nopean myyntiajan, parhaan kauppahinnan ja erinomaisen asiakaskokemuksen takaamiseksi.

Vahva paikallistuntemus

Me tunnemme Pirkanmaan. Glikin välittäjillä on vahva tuntemus paikallisista asuntomarkkinoista ja ajantasaisin tieto markkinahinnoista. Käytämme nykyaikaisia työkaluja ja menetelmiä paikallisen ostajakohderyhmän tavoittamiseksi. Hinta-arviomme onnistuvat 97 % tarkkuudella.

Upeat myyntikuvat

Palveluumme sisältyvät alan kauneimmat myyntikuvat. Valokuvilla välitämme asunnon tunnelman, luomme miellyttävän ensivaikutelman ja esittelemme asunnon parhaat puolet. Kuvista välittyy realistinen, mutta samaan aikaan esteettinen näkemys myytävästä kohteesta.

Korkeatasoinen myyntistailaus

Kotona jokainen elää omalla tyylillään, myös sisustuksellisesti. Meistä on ihanaa, että jokainen koti on persoonallinen. Katsomme kotiasi kuitenkin myynnin näkökulmasta sekä potentiaalisen ostajan että sinun etuasi ajatellen. Myyntistailauksen avulla tuomme esiin persoonallisen kotisi parhaat puolet.

Uusimmat digitaaliset työkalut

Käytämme Glikissä uusimpia digitaalisia työkaluja, jotka mahdollistavat asunnon tehokkaan markkinoinnin ja myynnin sekä joustavan asioinnin kanssamme. Digitaalinen asuntokauppa (DIAS) ja sähköinen kiinteistökauppa tarjoavat turvallisen ja helpon tavan kaupantekoon.

Rajatonta välittämistä

Sinun kannaltasi paras lopputulos on meille tärkein ja haluamme tavoittaa kaikki potentiaaliset ostajat. Siksi emme pidä kohteita vain omana tietonamme, vaan kollegamme muista välitysliikkeistä voivat tarjota asuntoa myös omille asiakkailleen.

Kanssasi koko matkan

Glik toimii luotettavana kumppaninasi aina kaupantekohetkeen saakka ja sen jälkeenkin. Autamme sinua tarvittaessa uuden unelmien kodin löytämisessä ja muissa asuntoasioissa. Meihin voit aina olla yhteydessä, olemme täällä sinua varten – koko matkan.

96

96% asiakkaistamme
suosittelee Glikin
konseptia.

25

Meillä on
25% lyhyemmät
myyntiajat.

97

Olemme onnistuneet
hinta-arvioissamme
97% tarkkuudella.

9,6

Asiakkaidemme
antama arvosana
on 9,6 / 10.

18

18
ammattilaista
palveluksessasi.

Lähteet: Etuovi.com, hintaseurantapalvelu.fi, tietotuote.etuovi.com, surveypal.com, Glik

Alan parhaat välittäjät palveluksessasi

Asunnon myynti tapahtuu helposti ja tehokkaasti asiantuntevan tiimimme käsissä. Glikissä työskentelee ammattitaitoinen ja omistautunut tiimi. Valitse Glik kun haluat palvelua, jossa yhdistyvät asiantuntemus ja aito välittäminen. 95 % toimeksiannoistamme johtaa kauppaan.

Glik

Tehokas myyntiprosessi alkaa perusteellisesta arviokäynnistä

Välittäjämme ovat paikallisen markkinatilanteen asiantuntijoita. Arviokäynnillä teemme asunnostasi perusteellisen hinta-arvion sekä arvion myyntiajasta. Tunnistamme myyntihintaan ja myyntiaikaan vaikuttavat tekijät ja laadimme asunnollesi alustavan myyntisuunnitelman, jonka avulla asuntosi myydään lyhyemmässä ajassa ja parhaaseen mahdolliseen hintaan.
Glik käsittelee tietojasi GLIK LKV:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kodin hiljainen myynti Match by Glik -palvelussa

Kun harkitset kotisi myyntiä, mutta et ole valmis aloittamaan sen julkista markkinointia, kokeile kotisi hiljaista myyntiä Match by Glik -palvelun kautta. Saat tietoa kotisi kysynnästä ilman julkista näkyvyyttä. Palvelu on sinulle maksuton eikä velvoita sinua myymään.

Tutustu Match by Glik -palveluun
Hyvä kiinteistönvälittäjä

Näin valitset sopivan kiinteistönvälittäjän

Lue lisää
Asunnon myynti nopeasti ja tyylikkäästi Glikin tapaan

Asunnon myynti nopeasti ja tyylikkäästi Glikin tapaan

Lue lisää
Asunnon stailaus on tärkeä osa myyntiä

Asunnon stailaus on tärkeä osa myyntiä

Lue lisää

© 2023 Kiinteistönvälitys Glik Oy LKV