Jarkko Mursu arvostaa rauhallista värimaailmaa

Nimi Jarkko Mursu

Asuu Linnainmaa, Tampere

Asunto Iso kerrostalokaksio saunalla ja parvekkeella

Erityisosaaminen Tilannetaju ja kyky ymmärtää toista vaistonvaraisesti

Asiakkaalta saatu kiitos Kuuntelutaitoinen ja selkeästi asiansa ilmaiseva

Rakastaa työssään Ihmisten auttaminen yhdessä heidän isoimmista hankinnoistaan

Oma unelmakoti 1-tasoinen rivitalo tai paritalo omalla rannalla, josta pääsee avantoon aina halutessaan

Olemme asuneet vaimoni kanssa Linnainmaalla, Tampereella, neljä vuotta. Pidämme asuinalueesta paljon, sillä siinä yhdistyvät monet asiat: lähellä oleva luonto, palvelut ja nopea pääsy kaupungin keskustaan.

Minulle koti on rentoutumis- ja turvapaikka, jossa ei saa olla kiire. Kun lyön oven takanani kiinni, laitan tavarat paikoilleen ja suuntaan päivän agendan mukaan joko ruuanlaittoon tai suoraan sohvalle.

Valoisa olohuone on minulle mieluisin huone, siihen tulee kauniisti luonnonvaloakin. Sohvalla makoilu on mukavaa. Katsomme vaimoni kanssa uusimpia televisiosarjoja ja Salatut elämät katsomme aina – pitää se nyt myöntää.

Asuntomme sisustus on vaimoni vastuulla. Tyylissämme näkyy luonnonläheisyys ja vaaleat, rauhoittavat sävyt. Lempihuonekaluni on keittiön lankkupöytä, joka osui kerrasta nappiin. Se tullaan varmasti kantamaan myös – sitten joskus – seuraavaankin kotiimme.

Pystyn samaistumaan ensimmäistä asuntoaan ostavan tunteisiin, sillä tämä oli meille sellainen. Ostimme kotimme 2016. Asunnon hankinnassa eletään jännittävien asioiden äärellä. Minusta tuntuu hienolta päästä auttamaan siinä ihmisiä.

Olen harrastanut urheilua koko ikäni. Lapsena pelasin innolla jalkapalloa ja harrastin tosissani kilpatanssia. Kilpaa olen uinut 12 vuotta. Silloin istuin saunassa parhaimmillaan kahdesti päivässä. Yhä edelleen saunan on löydyttävä kodistani ja vaimoni on vähintäänkin yhtä innokas saunoja. Se on paikka, jonne jätetään huolet ja murheet.

Urheilijan tavoitteellisuus näkyy myös työssäni. Pyrin parhaimman kykyni mukaan siihen, että kaupassa saadaan myyjän ja ostajan kannalta paras ratkaisu.

Yksi onnistuminen kääntyy toiseksi ja näiden sarja on myös osa oman elämäni suunnitelmaa. Tuntuu hienolta, kun vanhat asiakkaat haluavat minut uudelleen töihin asuntoasioidensa pariin. Tämä kertoo minulle siitä, että asiat on hoidettu oikein ja asiakkaat luottavat minuun.

Jarkon vinkki asunnon myyjälle

Ei ole olemassa tyhmiä kysymyksiä, ja on turha jäädä pohtimaan itse asioita. Ammattilaisena välittäjän tehtävä on auttaa.

Ota Jarkkoon yhteyttä