Asunnon myynti
Asunnon osto
Kohteet
Rakennuttajalle
Glik
Ota yhteyttä
Blogi

Maksuton arvio Match by Glik
Kiinteistönvälittäjä Jarkko Mursu

Jarkko Mursu

Asuntomyyjä

041 430 7531

Jarkko on työskennellyt välittäjänä jo reilun kolmen vuoden ajan. Hän on määrätietoinen ja tavoitteellinen tekijä, jonka kiinteistönvälitysala on vienyt mennessään. Jarkko on luonteeltaan myös hyvin periksiantamaton ja yrittäjähenkinen, ja onkin opiskellut ammattikorkeakoulussa yrittäjyyslinjalla. Periksiantamattomuus kumpuaa kilpaurheilutaustasta, jossa hän oppi myös tavoitteellisen työskentelytavan.

Välitystyössä Jarkko kokee tärkeimmäksi asiaksi asiakkaan ja itsensä välille rakentuvan luottamussuhteen, jota vaalitaan alusta hamaan tulevaisuuteen saakka. Asunnon myyntiin ja ostamiseen liittyy aina suuria tunteita ja Jarkko kokee, että on kunnia-asemassa, kun saa olla jakamassa ja kokemassa ihmisten kanssa niitä hetkiä. Pienet onnen kyyneleet hän tulkitsee merkiksi siitä, että “nyt on ollaan onnistuttu yhdessä”.

Jarkko kuvailee, että hänen kanssaan toimiminen on helppoa sekä tulokseen tähtäävää. Hän haluaa päästä aina miellyttävään lopputulokseen jokaisen asiakkaansa kanssa.

Jarkko on myös hyvin ihmisläheinen tyyppi ja hän osaa hyvin sopeutua erilaisiin elämäntilanteisiin ja muokata myös omaa toimintaansa niiden mukaan. Jarkko kertoo, että ymmärtää hyvin lapsiperheiden kiireisen arjen, ensiasunnon ostajien/myyjien jännityksen ja tuntee suurta arvostusta ikäihmisiä kohtaan ja iloitsee erilaisten elämäntarinoiden kuulemisesta. Hänen tyyliinsä kuuluu myös puhua asioista niiden oikeilla nimillä ja tähtää aina siihen, ettei mikään pieninkään yksityiskohta jäisi epäselväksi.

© 2020 Kiinteistönvälitys Glik Oy LKV