Asunnon myynti
Asunnon ostaminen
Kohteet
Sijoittajalle
Rakennuttajalle
Välittäjät
Yritys
Töihin Glikille
Blogi

Maksuton arvio Match by Glik

Glik – Aitoa välittämistä

Kiinteistönvälitysalan visionääri

Glikin toiminta perustuu asiakkaistamme ja työntekijöistämme välittämiseen. Tavoitteenamme on olla alan arvostetuin työpaikka, jossa ahkeroivat Suomen onnellisimmat kiinteistönvälittäjät. Kun työntekijämme voivat hyvin, on palvelummekin ensiluokkaista.

Toisinajattelijoita on historiassa ihailtu ja sorsittu. Kiinteistönvälitysalalla pehmeitä arvoja on tavattu pitää heikkoutena. Me täällä Glikissä haluamme koko porukan voimin näyttää maailmalle, että asia on päinvastoin: kestävä menestys ja hyvinvointi syntyvät ihmisten arvostamisesta, sydämellisyydestä, aitoudesta ja nöyrästä asenteesta. Tämä ei sulje pois tekemisen meininkiä ja kunnianhimoa. Tiedämme, että näin saadaan tyytyväisiä ihmisiä pöydän molemmin puolin. Kaupasta toiseen.

Toimintaamme liittyy myös suurempi päämäärä. Haluamme tinkimättömän työmme kautta parantaa koko kiinteistönvälitysalan arvostusta.

Glikin tekemisen lähtökohtana ovat onnelliset työntekijät. He ovat rautaisia asiantuntijoita, jotka ovat aina valmiita auttamaan. Onnelliset työntekijät luovat asiakassuhteita, jotka kestävät ensiasunnon hankkimisesta ruuhkavuosien läpi sijoitustoimintaan ja aina eläkeasunnon ovelle saakka.

Miksi? Siksi, että onnelliset työntekijät välittävät aidosti.

Leo Aalto,
Toimitusjohtaja

© 2022 Kiinteistönvälitys Glik Oy LKV