Match by Glik

Yhdistää kodit ja kotiunelmat

Eikö julkisista kanavista löydy sinulle sopivaa kotia?

Unelmakodin etsiminen on usein pitkä ja aikaa vievä prosessi. Toiveitasi vastaava koti saattaa olla erittäin suositulla alueella, persoonallinen tai aikasi ei yksinkertaisesti riitä uuden kodin etsimiseen.

Etsimme toiveitasi vastaavaa kotia julkisten myyntikanavien ulkopuolelta. Hyödynnämme etsinnässä mm. Glikin laajaa asuntojen tietokantaa. Asuntonsa myyntiä harkitsevat tarjoavat kotiansa hiljaiseen myyntiin Match By Glik -palvelun kautta. Lisäksi tavoitamme asunnon omistajat printti- ja digimarkkinoinnin avulla.

Kun teet kanssamme ostotoimeksiannon, saat tiedon kohteista ensimmäisenä. Kun toiveitasi vastaava kohde löytyy, olemme sinuun yhteydessä, esittelemme sen sinulle ja pääset halutessasi tekemään tarjousta unelmiesi kodista.

Match by Glik -palvelun käyttäjillä on rinnakkaisosto-oikeus eli voit etsiä ostettavia kohteita samaan aikaan mistä tahansa haluamastasi kanavasta tai eri välittäjiltä.

Kerro meille unelmakodistasi ja olemme sinuun yhteydessä.

Mikäli Match by Glikin kautta ei löydy sopivaa kotia, tai kauppaa ei synny, ei synny myöskään kuluja. Voit yhdellä ilmoituksella poistaa hakusi palvelustamme. Mikäli kaupat syntyvät Match by Glik -palvelun kautta, maksat kaupan yhteydessä 2,5 % (sis. alv 24 %) välityspalkkion velattomasta myyntihinnasta.

Match by Glik toimii toistaiseksi vain Pirkanmaalla. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteyshenkilö

Etsinnän kohde
_


_


_


_


Glik käsittelee tietojasi GLIK LKV:n Tietosuojakäytännön mukaisesti. Mitään tunnistetietoja ei julkaista ilmoitusten yhteydessä, tietosi jäävät vain välittäjän tietoon.

© 2023 Kiinteistönvälitys Glik Oy LKV